Lava Iris Pro 30: povedená novinka z Indie

Lava Iris Pro 30: povedená novinka z Indie
2014-01-22T12:00:19+02:00
• 22. 1. 2014
1

Po kratší odmlce si opět bere slovo společnost Iris, která kupodivu pochází až z daleké Indie. Tento výrobce představuje novou vlajkovou loď a zároveň do své nabídky zařazuje další modelovou řadu, a to tentokrát s tématem Art meets Smart. Uživatele by mohla zaujmout jak hardwarová výbava, tak i celkově líbivá konstrukce zařízení.

Lava Iris Pro 30

Lava Iris Pro 30 nabízí 4,7palcový IPS LCD displej od Sharpu s HD rozlišením a hustotou pixelů 312 ppi. Jeho adaptivní regulace podsvícení zaručuje o 30 % menší spotřebu baterie. Dále pouze 7,5mm tloušťce přispívá sklo Gorilla Glass s technologií One Glass Solution. O výkon se stará čtyřjádrový procesor s taktem 1,2 GHz společně s grafickým čipem PowerVR SGX544.

Zadní část zabírá 8megapixelový senzor fotoaparátu s BSI snímačem a duální přisvětlovací LED dioda. Výbavu uzavírá systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Ostatní specifikace doplňují 2000mAh baterii, funkci OTG nebo přední 3MPx kamerku.

Lava Iris Pro 30 - přední částLava Iris Pro 30 - zadní částLava Iris Pro 30 - tloušťka

Výrobce podporou čtyř pásem frekvencí zaručuje funkčnost zařízení v Evropě, Asii, Severní a Jižní Americe. Nevyjasněno zůstává, zda se vůbec na všechny tyto trhy dostane. Prodejní cena bude začínat na hranici 16 000 rupií, což při přepočtu vychází na rozumných 5 289 Kč bez daně a dalších poplatků.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Daniel Růžička

22. 1. 2014, 13:18

design – hodne velka inspirace designem iphone 5

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat