Windows Phone Store má přes 200 000 aplikací, tvrdí Microsoft

Windows Phone Store má přes 200 000 aplikací, tvrdí Microsoft
2013-12-18T12:00:23+02:00
• 18. 12. 2013

Neoblibu platformy Windows Phone u převážné většiny uživatelů chytrých telefonů, ze které rovněž plyne neutichající neúspěch, plánuje společnost Microsoft již v příštím roce napravit. Ještě před tím nově vydaná zpráva určená vývojářům poodkrývá přesnější čísla kolem prodejů a množství aplikací v obchodě Windows Phone Store.

wps

Microsoft se netají až kritickým množstvím aplikací v obchodě, jak jej sami označili. Nicméně tuto pověstnou mezeru hodlá již v průběhu příštího roku zcela vyplnit prozatím upřesněným způsobem. Redmondský gigant v nejnovější zveřejněné zprávě zmínil, že denní transakce přesáhly 12timilionovou hranici a uživatelé mají k dispozici přes 200 tisíc aplikací. Každopádně k bližšímu upřesnění nedošlo, čili z části může jít i o různé aplikace, které jsou spíše ke škodě nežli užitku.

K dnešnímu dni společnost údajně spolupracuje s celkem 51 mobilními operátory z 31 zemí, kde všechny chytré telefony na Windows Phone mají napojené transakce z obchodu na vlastní vyúčtování za mobilní služby. Nakonec spotřebitelé se 100 miliony dolarů na účtě (tj. v přepočtu 2,01 miliard Kč) mohou vynaložit prostředky  na nákup aplikací a dodatečných balíčků.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat