Vánoční sleva pro všechny hry od vývojářů z Playito

Vánoční sleva pro všechny hry od vývojářů z Playito
2013-12-19T06:43:00+02:00
• 19. 12. 2013

Vývojáři z Playito si pro nás těsně před Vánoci přichystali již druhou letošní slevu všech svých úspěšných her. O první slevové akci jsme vás informovali na začátku léta a nyní můžeme společně využít další podobné slevové akce.

Ta se týká všech her, které studio vydalo. Těšit se můžete na celkem 9 zlevněných titulů, mezi které patří i nejnovější hity jako Scarab Tales a The Seasons.

The Seasons se řadí mezi odpočinkové logické hry, kde má hráč za úkol přesouvat k sobě stejné 3 symboly, aby je eliminoval. Mnozí z vás si možná řeknou, že podobných her již bylo vydáno více. The Seasons je však pojata trochu jinak než ostatní hry.

Herní plocha je větší, což potěší zejména majitele tabletů. Ta je navíc uspořádána do šestiúhelníkové sítě, díky čemuž jsou kombinační možnosti větší. Hra zaujme také z hlediska grafického.

logo-app The Seasons (Roční období) Playito Zdarma ANDROID

Vývojáři se inspirovali ročními období. Každé z ročních období je provedeno v jiném stylu, který zvolenému období odpovídá. O větší rozmanitost se pak postarají unikátní prvky ve formě bonusů. Díky přítomnosti celkem 60 úrovní budete mít o zábavu rozhodně postaráno.

640x313_promo_web_final

Slevová akce se však, jak jsem zmínil, netýká pouze hry The Seasons. Zlevněné hry můžete zakoupit prostřednictvím Google Play na níže uvedených odkazech.

logo-app DarkHunt HD: Brutality Playito 1,47 US$ ANDROID logo-app Scarab Tales Playito 1,47 US$ ANDROID logo-app Challenges Playito 1,47 US$ ANDROID logo-app FireLords HD Playito 1,47 US$ ANDROID logo-app SliderWood HD Playito 1,47 US$ ANDROID logo-app Ball vs. Zombies Playito 1,47 US$ ANDROID logo-app DeathMetal HD Playito 1,47 US$ ANDROID logo-app DarkHunt HD Playito 1,47 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat