BlackBerry chystá pro příští rok modely Z50 a Q30

BlackBerry chystá pro příští rok modely Z50 a Q30
2013-11-22T11:00:03+02:00
• 22. 11. 2013
2

Většina výrobců již stihla představit své plány pro nadcházející rok. Další společností je kanadské BlackBerry, od které můžeme pravděpodobně očekávat minimálně dvě zařízení zapadající do nejvyšší třídy a zároveň také obohatí základní třídu chytrých telefonů. Ačkoliv nejsou prozatím známy žádné bližší zprávy, tak přeci jen se podařilo jednomu serveru ze zahraničí zjistit alespoň část informací.

blackberry-10-launch

Zpravodajská služba MobileSyrup z Kanady zjistila první střípky týkající se dalšího high-endového modelu. Půjde o zařízení s označením Z50, jehož přední část vyplní dotykový displej, přičemž ani milovníci QWERTY klávesnice nebudou tentokrát ošizeni, jelikož jeho protějškem s tímto hardwarovým prvkem bude model Q30.

Očekává se, že stávající model Z30 na trhu nahradí chystaná Z50, v jejichž výbavě bude 5,2palcový displej s Full HD rozlišením nebo čtyřjádrový procesor. První dodávka na trhu by se měla objevit až ve 3. čtvrtletí roku 2014. Ještě před touto novinkou dorazí ve druhém čtvrtletí model Q30, o němž nejsou známy žádné bližší specifikace. Nicméně počítat lze s fyzickou klávesnicí. Nakonec ani neuškodí novější čipová sada či kvalitnější displej s lepším rozlišením.

Zdroj: intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

že je to ještě baví,dělat ty jejich sra.ky

Chcelo by to nastupcu Z10 ktory by mal mensie rozmery a lepsi HW lepsiu baterku a fotak … hlinikove telo ..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat