Robert Downey Jr. (Iron Man) podepsal smlouvu s HTC

Robert Downey Jr. (Iron Man) podepsal smlouvu s HTC
2013-06-21T07:00:54+02:00
• 21. 6. 2013

HTC patří mezi jedny z nejsledovanějších výrobců hlavně z toho důvodu, jelikož finanční stav není nejlepší. Nejrůznější experti odhadují, kde by měla tato společnost přidat, aby se jejich modely více prodávaly. Rozhodně můžeme říci, že například strádá v marketingu za jedním z největších konkurentů, kterým je samozřejmě Samsung. Zřejmě se nyní připravuje nová strategie, která by mohla napomoci tchajvanskému výrobci.

NEgumOpOoPuIkj_1_3

Podle Bloombergu mělo dojít k podepsání dohody s hercem Roberte Downey Jr., který je znám hlavně díky ztvárnění komiksové postavy Iron Man. Mělo by se jednat o součást dvouleté strategie, jak prosadit a zviditelnit značku po celém světě, přičemž Robert nebude jen tvářičkou na reklamách. Měl by se zhostit přímo pozice ambasadora, který bude moci zasahovat nebo mírně řídit samotný marketing.

Díky této dohodě si Robert přijde na 12 miliónů dolarů a získá trochu kontroly na kreativní úrovni. Pokud jste viděli poslední díl Iron Man 3, tak jste si mohli myslet, že je to naposledy, kdy vidíme tohoto hrdinu ve filmech, ale HTC zřejmě vědělo, že se připravuje návrat Iron Mana. Robert ztvární tuto postavu znovu v připravovaných filmech Avangers, takže tchajvanský výrobce má postaráno o větší kus reklamy.

Celkově se nejedná o nic neobvyklého, jelikož celebrity dosti často působí jako tváře některých firem a pomáhají jim ve zviditelnění. Možná se jedná o šanci pro HTC, jak prosadit své modely díky slavnější osobě.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat