RED tarify od Vodafonu – nečekejte datovou revoluci

RED tarify od Vodafonu – nečekejte datovou revoluci
2013-04-22T06:36:18+02:00
• 22. 4. 2013
4

O2 započalo velké změny nejen v České republice. Jejich kampaň a nabídky nových tarifů se objevují po celém světě, což nedává spát konkurenci. U nás zatím zbylí operátoři připravují a představují konkurenční nabídky, ale musíme uznat, že to zatím vypadá, jako by jim Telefónica vypálila rybník. T-Mobile se snaží dohnat ztrátu a dnes uvádí na trh vylepšené nabídky s nálepkou neomezeně. Vodafone prozatím nabízí dva nové „neomezené“ tarify, ale přislíbil, že na konci května uvede další, které se budou jmenovat RED.

vodafone-red-segundas-lineas

Opět se nejedná jen o nabídku pro naši zemi. Momentálně připravuje největší kampaň za posledních 5 let v historii společnosti a ve 14 zemích (převážně Evropa) uvede stejnojmenné tarify a nabídky. Prozatím se čeká na kompletní znění, ale již nyní vám můžeme říci, že se nebude jednat o datovou revoluci, kterou zatím marně vyhlížíme. Agentura Reuters získala informace o připravovaných RED tarifech, které mají odradit zákazníka v používání služeb a aplikací Skype, WhatsApp, Viber a dalších podobných.

Zatím nemáme potvrzeny tyto informace, ale můžeme očekávat, že se nezaměří na datové balíčky, byť se mohou změnit. Jsou zde náznaky, že by měly být „velmi štědré“, což se ovšem nemusí týkat naší země. Hlavním lákadlem má být neomezené volání a zasílání sms zpráv. Ovšem na druhou stranu se máme dočkat dalších změn a nabídek ještě do konce roku, které se zaměří na cenu a dostupnost. RED tarify mají také nabídnout nové způsoby pořízení mobilního telefonu. Mluví se o věrnostním programu, kde za roční poplatek dostane zákazník nový mobil, ale zjevně se to bude týkat jen nejdražších tarifů nebo speciálních nabídek pro firmy.

Zdroj: mobileworldlive.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Tak nevím na jakých informacích je konkrétně tento článek založený, ale tzv. REDvolución je ve Španělsku už dobrého půl roku a s internetem je to tam srovnatelné s tím, co teď u nás nabízí Telefónica (španělský Vodafone nabízí za necelých 700,- FUP 1,5 GB). Navíc jsou tam ještě dva dražší tarify s FUP 3 a 5 GB s možností sdíleného připojení jak z mobilu tak z tabletu a s odstupňováním rychlosti připojení (za cca 950 resp. 1350 Kč). Všechny tyto „neomezené“ tarify v sobě navíc zahrnují prostor na cloudovém úložišti. Do REDvoluce to má sice stále daleko, ale v každém případě se jedná o na dnešní poměry operátorů standardní nabídku datových balíčků.

Ondřej Hotovec

22. 4. 2013, 12:26

jééé jestli je to pravda tak se už těším.
Konečně bych mohl neomezeně volat zadara do USA, Koreji nebo na Filíny. Mohl bych prokecat hodiny a hodiny s kámoškou z Austrálie. Shanění lidí co žíjí v Moskvě by najednou bylo zadara. =) Jůůů. A když bych odjel do Egypta tak bych tam odsud volal zadarmo ! To by byla bomba !

Tomáš Heřman

23. 4. 2013, 10:00

hehe no vidíš a to já mohu, a zatím jsem to nevyužil :)

To jsem na ně těžce zvědavej…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat