Galaxy Tab 3 8.0 – ochuzený Note 8.0?

Galaxy Tab 3 8.0 – ochuzený Note 8.0?
2013-04-08T08:26:51+02:00
• 8. 4. 2013

Samsung prozatím představil topmodel Galaxy S 4,  a jako by se zapomnělo na tablety. V současné nabídce nenajdeme novější modely, nachází se zde pouze ty z minulého roku. Dalo by se říci, že korejskému výrobci trochu ujíždí vlak, ale zajisté můžeme očekávat uvedení 3. generace, která by se měla objevit co nevidět.

tab77

V tuto chvíli v jeho nabídce najdeme celou škálu tabletů s nejrůznějšími úhlopříčkami, ale podle posledních zpráv se vzdá velikosti 7 palců. V tuto chvíli již víme třeba o Galaxy Note 8.0, který byl představen na veletrhu MWC. Jak se zdá, chystá se uvedení 8palcové verze Galaxy Tab 3, která zřejmě přijde s jiným designem než Note 8.0, ale nebude disponovat stylusem a speciálními aplikacemi.

Prozatím se podařilo zjistit, že na nás čeká rovnou několik modelů, ale zatím jediný důkaz o  jejich existenci je v podobě seznamu kódových označení.

samsung-sm-t-samsung-japan-support-download-page-1

 

Bohužel zatím nemáme jakékoliv informace o výbavě této novinky, ale již je jisté, že bude ve verzích s WiFi a s 3G modulem. Konkrétně první model by se měl představit nebo prodávat již uprostřed června, přičemž vybavenější tablet by mohl zavítat na trh již v červenci. Zatím si tedy budeme muset počkat na akci Samsungu, kde bude představena nová generace tabletů. Zatím to vypadá, že se nedočkáme 7palcové varianty. Ovšem na druhou stranu se spekuluje o displejích, které by mohly využívat technologii AMOLED při rozlišení Full HD.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat