Asus jako první startuje aktualizace na Android 4.2 Jelly Bean

Asus jako první startuje aktualizace na Android 4.2 Jelly Bean
2013-03-04T06:38:26+02:00
• 4. 3. 2013

Pokud si v dnešní době chcete užívat nejnovější verze Androidu, tak vám každý doporučí, abyste si pořídili Nexus zařízení. Důvod je poměrně jednoduchý, jelikož aktualizace závisí na Googlu, a tak se do zařízení dostanou většinou během 2-3 týdnů po oznámení nové verze. U ostatních výrobců můžeme sledovat zpoždění několika měsíců, ale nyní Asus oznámil, že startuje aktualizace na Android 4.2 Jelly Bean.

stažený soubor

Zřejmě nemůžeme počítat s nejnovější variantou 4.2.2, ale i tak si tímto získává prvenství, jelikož jako první vypouští update systému. Konkrétně verze 4.2 byla vypuštěna dnes na americký trh pro Transformer Pad TF300, který se dle slov společnosti stal jedním z nejprodávanějších modelů ze současné nabídky. Prozatím se neví, kdy bude OTA aktualizace dostupná pro zbytek světa, ale můžeme počítat s koncem března. Právě v tomto měsíci by se mohla dočkat i jiná zařízení. Asus přímo zmiňuje Transformer Pad Infinity, ASUS MeMO Pad Smart 10” a ASUS MeMO Pad.

 transformer_pad_jb

Nová verze systému samozřejmě bude obsahovat veškeré novinky a hlavně opravy chyb. Zřejmě dojde na aktualizaci aplikací přímo od Asusu, kde můžeme počítat s vylepšením  App Locker, Virtual Keyboard, Lock Screen a Setup Wizard. V tuto chvíli zatím nevíme, jestli se nová verze vůbec dostane na jiné modely, ale zřejmě by se nový systém měl objevit současně i pro Padfone Infinity, který se začne prodávat s Androidem 4.1.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat