Tile Launcher: vydlážděte si svůj Android

Tile Launcher: vydlážděte si svůj Android
2013-01-17T08:45:03+02:00
• 17. 1. 2013
3

Na XDA Developers se objevil zajímavý launcher od autora rob43. Tile Launcher, jak se tato aplikace nazývá, promění váš telefon ve Windows Phone 8. Tedy ne tak docela. Změnou projde jen hlavní plocha, která se převlékne do Metro stylu. Po instalaci a aktivaci Tile Louncheru se vypne možnost přepínání mezi jednotlivými plochami, které se spojí v jednu dlouhou, po níž lze scrollovat. Plocha narůstá tak, jak ji zaplňujete jednotlivými dlaždicemi.

Dlaždice jsou přizpůsobitelné. Můžete je roztáhnout do šířky i do výšky. Je možné měnit jejich barvu, průhlednost nebo velikost. Můžete také měnit ikony za jiné než běžně používané systémem. Tile Launcher také umožňuje změnu pozadí za libovolnou (živou) tapetu nebo fotku.

Pokud chcete přidat novou ikonu, jednoduše ji dlouhým stiskem ze seznamu aplikací přetáhněte na plochu. Stejným způsobem, tedy opět dlouhým stisknutím, inicializujete úpravu dlaždice. Při používání jsem narazil na pár chyb, kdy při přidávání widgetu launcher zamrzl nebo nefungovalo přizpůsobení dlaždice hned na první pokus. Jedná se však o betaverzi a dá se tedy očekávat další vývoj aplikace a myslím si, že rozhodně k lepšímu.

 

logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Kdybych si chtěl svůj android ,,vydláždit“ tak si nekupuji telefon s androidem, ale koupím si telefon s WP8, takže asi tak :D

No teda… Hnusnější Launcher jsem snad nikdy nezkusil :)

Jenom malá poznámka – sám autor přisuzuje podobnost Windows 8 nikoli Windows Phone 8. Je v tom zásadní rozdíl, že na WP8 se scrolluje vertikálně a na W8 (jako tady u toho launcheru) horizontálně. Tudíž věta „Tile Launcher, jak se tato aplikace nazývá, promění váš telefon ve Windows Phone 8.“ je matoucí.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat