Oil Rush nabídne nejen parádní grafiku

Oil Rush nabídne nejen parádní grafiku
2013-01-24T13:30:50+02:00
• 24. 1. 2013
1

Grafika na mobilních telefonech doznala během krátké doby obrovského skoku, pokud budeme srovnávat vývoj s hrami na počítače nebo konzole. Největší prostor dostávají střílečky a závodní hry. Zejména díky tomu, že nemají složitou dějovou linii a otevřený svět. O překonání této bariéry se pokusí studio Unigine se svým novým titulem Oil Rush.

Samotný název napovídá, že hra se bude točit kolem oleje, který je v post-apokalyptickém světě důležitou surovinou nahrazující peníze. Jedná se o strategickou hru, kde se hráč snaží o získání ropných plošin v oceánu, a zároveň je musí ubránit. Vše vám půjde snadněji díky vylepšením, která si lze postupně odemykat. Hra je postavena na enginu Unigine, jenž slibuje úžasnou podívanou.

Primárně je vyvíjena na stolní počítače, což se na grafice silně podepsalo. V současnosti ji lze zakoupit na distribuční síti Steam za necelých dvacet dolarů. Vydání pro Android se blíží, ale objevily se problémy s kompatibilitou, což není dobrá zpráva. Podle zdroje běží aktuálně hra pouze na čipové sadě Snapdragon S4 – konkrétně MSM8960, APQ8064 a MPQ8064. Věřím, že se stejně později objeví i na ostatní SoC, ať zásahem komunity nebo samotných autorů.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Zdravim. Jem bych rad prihodil svuj nazor ke clanku a to ze si mysli ze se nejedna o Olej ale o Naftu pro kterou se vyraz Oil take pouziva. Podlozil bych domenku ve skratce napriklad post-apo trilogii Šílený Max :) 

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat