Invoxia NVX 610: promněnte svůj Android ve stolní telefon

Invoxia NVX 610: promněnte svůj Android ve stolní telefon
2013-01-11T19:45:35+02:00
• 11. 1. 2013

Invoxia NVX 610 by se na první pohled mohla zdát jako přerostlá dokovací stanice pro váš smartphone. Na druhý pohled vás ale trkne klasické sluchátko s kroucenou šňůrou, na které jsme zvyklí u klasických pevných telefonů.  Jedná se opravdu o dokovací stanici, která však nabízí jistou přidanou hodnotu v podobě možnosti si zavolat jako z klasického telefonu.

Tato stanice byla zatím dostupná jen pro iPhone, ale nyní se dočkají i uživatelé platformy Android. Stanice je vyrobena ze skla a nerezového kovu. Je osazena dvěma USB porty, šesti reproduktory, čtyřmi mikrofony a dvěma ethernetovými porty. Kromě volání přes klasické šňůrové sluchátko můžete uskutečnit volání i přes handsfree díky vestavěným mikrofonům. Jak je na obrázku vidět, USB port v doku by mohl naznačovat, že tato stanice bude kompatibilní jen s některými zařízeními, která mají USB vstup ze spodní strany. Není tomu tak, protože díky vestavěné funkci Bluetooth můžete s touto stanicí spárovat jakýkoliv telefon podporující tuto bezdrátovou technologii. Stanice také nabízí díky vestavěným reproduktorům přehrávání hudby přímo z vašeho telefonu.

Pro uskutečnění hovorů lze také využít VoIP, nebo pokud máte nainstalován v telefonu Skype, můžete volat i prostřednictvím této aplikace. Invoxia rovněž nabízí své proprietární řešení pro volání, které si lze předplatit.  Verze pro iPhone se ve Velké Británii prodává za 400 liber. Verze pro Android, by se měla prodávat za 500 liber.

Zdroj: pocket-lint.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat