Galaxy Note 7 – recyklace nebo vývoj?

Galaxy Note 7 – recyklace nebo vývoj?
2012-12-04T08:32:35+02:00
• 4. 12. 2012
1

Když Samsung představil první Galaxy Note, byl tento model považován za příliš velký na běžné používání. V tuto chvíli je k dispozici druhá generace a navíc také větší Note 10.1. Celá řada se těší oblibě, o čemž mluví nedávná prodejní čísla.

Ačkoliv Samsung má ve své nabídce několik tabletů o různých rozměrech, tak se zřejmě chystá sedmipalcová verze Note. Ponese označení GT-5100, což vyplývá z uniklého benchmarku, kde již lze vyčíst první specifikace. Displej bude mít 7 palců s rozlišením 1280 x 800 pixelů a zřejmě se bude jednat o technologii Super AMOLED.

Srdcem má být procesor s taktem 1,6 GHz a měl by obsahovat grafiku Mali-T400. To by možná mohlo indikovat Exynys 4412, který spadá do kategorie čtyřjádrových čipů. Zde tedy nenajdeme pokročilejší procesor, jaký známe třeba z Nexusu 10 nebo Chromebooku.

Sice se může zdát, že se bude jednat o zajímavou alternativu, která doplní současnou linii Note, je zde ale možnost, že Samsung jen využívá nadbytky. Prodeje Note II jsou velmi dobré, ale nemyslím si, že je trh připraven na další model v této kategorii. Navíc rozdíl mezi 5,5 a 7 palci není až tak velký. Prozatím se nejedná o oficiální informace a budeme si muset počkat na blížící se veletrhy, jestli Samsung představí další model.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Pavel Tománek

4. 12. 2012, 17:13

A přesně 7.7 NOTE bych chtěl. Chci 7″, protože se dá dlouho držet v jedné ruce, má stejné rozlišení jako 10″, lehčí, skladnější + AMOLED! Doufám že to bude jako Samsung tab 7.7 ale se stylusem a funkcemi jako Note II.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat