Bude představen Surface Windows Phone mobil?

Bude představen Surface Windows Phone mobil?
2012-10-19T14:45:04+02:00
• 19. 10. 2012

Microsoft má při uvádění novinek poněkud zvláštní strategii. Příkladem mohou být tablety Surface, které již byly představeny, ale nyní si užijí další premiéru při uvedení systému Windows 8. Prakticky víme o všem, co bude na události Microsoftu představeno. Možná ale budeme překvapeni a  29. října ukáže se Surface Windows Phone.

Hlavními partnery redmondské společnosti jsou HTC, Samsung, Nokia a další. Otázka je, jak by vzali takový výpad od tvůrce systému Windows Phone? V tomto případě se vyjádřil i Stephen Elop (Nokia CEO), který v rozhovoru přímo řekl, že by takový smartphone stimuloval celý ekosystém. Mimo jiné dodal, že nemá ani jeden důkaz o existenci smartphonu přímo z dílny Microsoftu.

Ovšem se ukázalo několik informací, které nasvědčují tomu, že se opravdu něco chystá a údajný mobil existuje. Víme, že zatím nese kódové označení Juggernaut Alpha a dokonce se ukázal v jednom seznamu po boku s mobily od Nokie. Sami se podívejte, že v seznamu jsou jen virtuální systémy, Nokie a jedno neznámé zařízení.

To ale není vše. Nyní tu je další důkaz o existenci Juggernaut Alpha. Ten byl přímo vysledován podle GPS souřadnic v budově Microsoftu, kde sídlí vývojářský tým. Vše vychází z logu, kde byl utajovaný mobil objeven. Zde je ukázka z výpisu:

Existuje ještě více spekulací kolem Juggernaut Alpha, ale tyto jsou zatím nejnovější. Představí Microsoft kromě vlastního tabletu i vlastní mobil? Zkusí to znovu přímo v mobilním světě? Co myslíte?

Zdroje: monwindowsphone.com, phonearena.com, technobuffalo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat