Samsung chystá Jelly Bean pro 4 zařízení

Samsung chystá Jelly Bean pro 4 zařízení
2012-08-06T14:18:50+02:00
• 6. 8. 2012
9

Nejnovější verze Androidu 4.1 s kódovým označením Jelly Bean je momentálně dostupná jen v několika zařízeních, jejich seznam se ale brzy určitě rozšíří.

Před několika dny se na serveru SamMobile objevila informace, že Jelly Bean bude dostupný pro nejnovější zařízení Samsungu. Bude se jednat o Samsung Galaxy S III, Galaxy S II, Galaxy Note a ještě nepředstavený Galaxy Note II. Veškeré informace nejsou oficiálně potvrzeny, ovšem jsou přímo od zdroje.

Update pro Samsung Galaxy S III je již dokončen a nyní už běží na vybraných zařízeních. Zveřejnění zatím brání Google, který musí update schválit. Majitelé se dočkají nejdříve během Q3, nejpozději začátkem října 2012. Práce na ROM stále probíhají u modelu Samsung Galaxy S II. Veškeré testy zatím dopadají dobře a uvolnění se očekává v posledním kvartálu tohoto roku, obdobně je tomu také u zařízení Samsung Galaxy Note. Nástupce Note, který se bude pravděpodobně jmenovat Samsung Galaxy Note II, bude zatím běžet na Androidu 4.0. Update samozřejmě dostane co nejdříve, a to počátkem Q4 tohoto roku. Ohledně tabletů nejsou dostupné zatím žádné informace.

Samsung Galaxy S II –  říjen-prosinec 2012
Samsung Galaxy S III – září-říjen 2012
Samsung Galaxy Note – říjen-prosinec 2012
Samsung Galaxy Note II – říjen-listopad 2012

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Android programátor, co se zajímá o nejrůznější mobilní technologie a sítě.

Komentáře

Hadate se jak maly….:D btw. Samsung taky vydava novy Android na novym zarizeni, jmenuje se Galaxy Nexus, jinak odpoved pro Lumcak02: ten „slavny“ Flash konci, ponevadz se s nim do budoucna nepocita, ma ho nahradit HTML5, ten ovsem v novym Androidu bude podporovan…to je vse, co o tom vim, kdyztak me opravte…:)

Galaxy s měl eclair, dostal froyo a dostal gingerbread, nakonec ještě jakýsi value pack s některými funkcemi ics, tak že o nepodpoře se nedá mluvit. Galaxy tab po roce a půl dostává Ics se všim co k tomu patří bez jakýhokoliv omezení. Galaxy s3 šel taky do prodeje s poslední verzí.

Tak logicky na starsi zarizeni se ceka, ale necekas u nove vydanyho zarizeni, ktery jde do prodeje. Tam je automaticky posledni mozna verze. No iPhone 4 je uz dva roky stary telefon, takze kdyby to bylo jako u Samsungu, tak by update nedostal ani nahodou (viz treba Galaxy S).
iPad2 bude ochuzen po roce a pul od vydani o nektere funkce, nestesti, zatimco GalaxyTab z teze doby dostane mozna nekdy tu novou verzi 4.0, kdyz 3.2 je mrtva.

Kdyby jenom 3gs, ale ani iPhone4, nebo iPad2 nedostane některý funkce. iOs6 byl taky představen na jaře a stejně musim čekat půl roku, než budu moc aktualizovat Pad, tak vo co gou.

Je to tak. Zatimco nova verze iOS neprinese vubec nic noveho, tak nova verze Androidu, ktera uz je ta zarucene nejplynulejsi se objevi mozna za pul roku na novem pristroji. Co vic si prat.

To ze napr. 3GS nedostane nektery funkce uz snad nikoho neprekvapi, pro vyvojare plus, ze staci psat aplikaci s podpor ou posledni verze, ktera pobezi i na tri roky starym zarizeni nez psat tri verze pro ruzny verze systemu.

To je fakt, stojej za prd.. :D :D Jsou fakt k ničemu, třeba takový lepší zabezpečení je uplně k ničemu, integraci facebooku a twitteru taky nikdo nevyužije a imessage, přes který se poslaly už miliardy zpráv jsou stejně nevyužitý, hloupý featury.
To oproti samsungu kterej to dá na na dva telefony, který jsou rok starý, pak na jeden měsíc starej a na jeden, kterej ani nepředstavili. No a pak hrdě ohlásí, že se to konečně neseká-iOS poraženo. :D Jo a něco jsem četl o tom, že tam nebude ten slavnej flash, to nevim co je na tom pravdy, nechtěl bych kecat. Když mi to někdo potvrdí/vyvrátí z ověřenýho zdroje, budu rád :)

ktorá featúra iOS 6 je „naprd“ ?

Ty updaty Applu stojí za prd, téměř nic se nemění a to hlavní,co se mění, ty starší přístroje stejně nedostanou, je to jen šidítko na ucpání huby zákazníkům. Ani iOs6 stále nebude mít některý funkce, který měl prastarý android 2.1

SudruhStopa

6. 8. 2012, 15:17

Samsung – kazdy mesiac novy telefon, update na novy OS dostanu 4 z nich
Apple – 1 telefon za rok, update na novy OS dostanu 4 z nich (pocitam aj novu generaciu, kedze pri Samsungu je pripocitany aj Note 2)

Nechcem vyvolat flame, ale stoji to za zamyslenie.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat