Vivo T3x 5G poznáme již za pár dnů

Vivo T3x 5G poznáme již za pár dnů
2024-04-14T19:35:22+02:00
• 14. 4. 2024

Zdroj: GSMArena

Méně známá řada T u společnosti Vivo se v nejbližších dnech rozšíří o jeden přírůstek T3x 5G, na který mimochodem začínají lákat první prodejci ze zahraničí. Čínský producent touto mobilní novinkou doplní zástupce T3 z března tohoto roku. Dostupné informace kolem modelu T3x 5G zatím naznačují setrvání v segmentu střední třídy, kde bude mít navrch především díky výdrži.

Udrží standard

V přední části můžeme údajně vyhlížet 6,72palcový LCD displej s Full HD+ rozlišením nebo 120Hz obnovovací frekvencí. Součástí hardwaru bude čipová sada Snapdragon 6 Gen 1 od Qualcommu, přičemž nejvyšší paměťová konfigurace nabídne 8GB operační paměť RAM a 128GB interní úložiště. Zbývající dvě verze získají pouze menší paměť RAM v podobě 4 a 6GB řešení.

vivo t3x 5g 1 1200x600x

Zdroj: GSMArena

O výdrž by se měl starat článek baterie o velikosti 6 000 mAh, který nepochybně bude doplňovat technologie rychlého nabíjení. Ovšem přesnou rychlost zjistíme až v pozdější době. Poslední únik naznačuje výkon 44 wattů. Záda ponesou dva objektivy fotoaparátu a přisvětlovací LED diodu v kulatém ostrůvku. Seznam uzavírá duální stereo reproduktory či dvě barevné varianty (fialová, zelená).

Nakonec po oficiálním představení ve středu 17. dubna budeme znát finální cenovku, která by se po přepočtu mohla pohybovat okolo hranice 4 270 Kč.

vivo t3x 5g 3 769x1024x

Zdroj: FoneArena

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat