Oppo A3 se dočkalo varianty Pro

Oppo A3 se dočkalo varianty Pro
2024-04-09T13:36:02+02:00
• 9. 4. 2024

Zdroj: GSMArena

Čínská společnost Oppo má po více než půl roce připraveného zástupce za model A2 Pro, který jsme poprvé poznali v září loňského roku. Mobilní novinka s názvem A3 Pro dorazí už v pátek 12. dubna. Poslední úniky naznačují, že výrobce nemá v plánech nijak výraznou aktualizaci. Nástupce bude stále patřit mezi smetánku ve střední třídě.

Odolnost nadevše

Do čela zařízení se postaví 6,7palcový displej se zakřivenými boky a založený na OLED technologii. K němu také přidají Full HD+ rozlišení či 120Hz obnovovací frekvenci. Hlavní výkon by měla obstarávat čipová sada Dimensity 7050 od MediaTeku, až 12GB operační paměť RAM a 512GB interní úložiště pro uživatelská data. U baterie s kapacitou 5 000 mAh pravděpodobně nebude vynechána technologie rychlého nabíjení, i když rychlost zatím není upřesněna.

Velký ostrůvek vzadu zaberou 3 objektivy fotoaparátu s hlavním 64MPx snímačem nebo jedna přisvětlovací LED dioda. Klíčovou roli může hrát získaná certifikace odolnosti IP69, což je vůbec nejvyšší stupeň vztahující se k prachu a vodě. Od prvního spuštění mohou zájemci očekávat operační systém Android 14.

Za velkou neznámou lze označit konečnou prodejní cenu. Obchodníci budou nabízet tři barevné verze – azurová, modrá (veganská kůže), růžová (veganská kůže).

Oppo A3 Pro 4 690x388x Oppo A3 Pro 2 690x388x Oppo A3 Pro 3 690x388x

Zdroj: FoneArena

Zdroje: gsmarena.com, fonearena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat