Gravírovačka SWIITOL C24 Pro – jde to ještě levněji komerční článek

Gravírovačka SWIITOL C24 Pro – jde to ještě levněji [komerční článek]
2024-04-04T12:42:10+02:00
• 4. 4. 2024

Zdroj: TOMTOP

S precizními nástroji společnosti Swiitol již má výborné zkušenosti i řada uživatelů v naší zemi. Mají pověst výkonných zařízení, které pomohou popustit uzdu fantazii a stvořit něco jedinečného. Pro ty z nás, v jejichž nitru dříme kreativita a chuť tvořit, je tu opět perfektní společník: výkonná a přesná laserová gravírovačka Swiitol C24 Pro. A nyní za opravdu skvělou cenu!

Umí toho hodně – a velmi přesně

Nová technologie s názvem „Dual Compression“ umí přesně to, co umět má: zaměřit ultrajemný laserový paprsek na plošku o rozměru pouhých 0,08 x 0,08 mm. Naprosto precizně tedy zpracovává nejrůznější materiály, jako například balzové i jiné dřevo či akryláty. Se stejnou přesností pak můžete gravírovat materiály jako nerezovou ocel, keramiku, sklo a řadu dalších – vše efektivně a s vysokou přesností.

Rychlost práce je o také až o 40 % vyšší než u přístrojů, které technologií duální komprese nemají implementovánu. Řečí čísel: optimální rychlost je 24.000 mm za minutu, a ta maximální je dokonce na úrovni 30.000 mm za jedinou minutu. Což jinými slovy znamená znatelnou úsporu toho nejcennějšího zdroje: času. To, co potřebujete, stihnete téměř za poloviční dobu.

Swiitol C24 Pro

Zdroj: TOMTOP

Ovládněte ovládání

Každý nástroj je jen tak dobrý, jak dobré je jeho ovládání. Souhlasíte? Pokud ano, tak vězte, že gravírovačku Swiitol C24 Pro můžete plnohodnotně ovládat prostřednictvím aplikace druhé generace. Zahrnuje v sobě mimo jiné také knihovnu materiálů, řadu návrhářských funkcí a úplnou kontrolu nad celým procesem gravírování či řezání. Kromě toho si rozumí s praxí ozkoušenými softwarovými nástroji určenými právě pro takovéto přístroje. Z těch nejlepších jmenujme LightBurn (k dispozici pro Mac i Windows), nebo LaserGRBL (Windows varianta). Formáty jako JPG, BMP, PNG, DXF či NC jsou samozřejmostí.

Na čem to stojí

Kvalita je znát i u provedení hardwarové stránky. Díky novému optimalizovanému designu a použití speciálních lineárních kolejnic na celé pracovní ploše o rozměru 400 x 400 mm došlo k výraznému snížení vibrací a hluku. Vůbec celá pracovní deska působí velmi stabilně, a s ohledem na co, co vše zvládá, má příjemně kompaktní rozměry: konkrétně 641 x 565 mm při výšce 218 mm, hmotnost je pak 4,6 kg. Laser modelu C24 Pro poskytuje (vcelku očekávatelných) 24 W výkonu.

Swiitol C24 Pro

Zdroj: TOMTOP

Cena nikdy nebyla lepší

A teď pozor: gravírovačka Swiitol C24 Pro je aktuálně k dispozici se slevou 45 %, tedy za cenu 9.052 Kč. Je to vůbec poprvé, co se tento přístroj dá sehnat za cenu pod deset tisíc korun.
Ovšem – máme pro vás ještě jednu dobrou zprávu: při vložení speciálního slevového kódu SWC24PR získáte ještě další slevu, takže výsledná cena pro vás je 8.800 Kč, pochopitelně včetně DPH, dopravy a záruky vrácení peněz. A jelikož počet kusů za tuto cenu je omezen, tak příliš neváhejte. Objednávat můžete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat