Chrome pro Android přichází s možností úpravy skupiny karet

Chrome pro Android přichází s možností úpravy skupiny karet
2024-04-05T11:40:28+02:00
• 5. 4. 2024

Zdroj: Dotekomanie.cz

Jednou z posledních aktualizací, na které Google ve svém mobilním prohlížeči Chrome pracuje, je možnost přizpůsobit si skupiny karet. Tato funkce byla zavedena již před nějakou dobou, ale nová aktualizace umožní uživatelům ještě lepší personalizaci.

Chrom pro Android přichází s novými vylepšeními

Skupiny karet byly původně představeny jako způsob, jak snadno organizovat otevřené karty v prohlížeči a udržet je uspořádané. Ale s novou aktualizací Chrome pro Android se tato funkce stává ještě užitečnější.

Jedním z hlavních prvků této aktualizace je možnost přizpůsobení skupin karet pomocí nového dialogového okna, které se objeví při vytváření nové karty. Uživatelé budou moci měnit názvy skupin, a dokonce i vybírat barvy, které budou reprezentovat každou skupinu. Tato barevná identifikace může být velmi užitečná pro rychlé vizuální rozpoznávání skupin karet.

Dalším příjemným vylepšením, které tato aktualizace přináší, je možnost výběru z různých pastelových barev. Po výběru barvy se na každé skupině karet zobrazí malá barevná tečka, která usnadní rozlišení mezi jednotlivými skupinami.

Celkově lze říci, že tato aktualizace představuje další krok vpřed ve snaze společnosti Google o neustálé zlepšování svých produktů a poskytování lepších zážitků uživatelům. Uživatelé se mohou těšit na větší flexibilitu a možnost přizpůsobení si svého prohlížeče Chrome pro Android podle svých individuálních preferencí.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat