AERIUM AOVO PRO: Chytrá, stylová a praktická elektrokoloběžka za super cenu komerční článek

AERIUM AOVO PRO: Chytrá, stylová a praktická elektrokoloběžka za super cenu [komerční článek]
2024-04-17T17:33:15+02:00
• 17. 4. 2024

Kromě chytrých mobilních telefonů se dnes setkáte i s chytrými elektrokoloběžkami, které se pyšní mnoha pokročilými funkcemi pro bezpečnou a pohodlnou jízdu. Přitom ale vůbec nemusí být drahé, což dokazuje celá řada dostupných modelů.

Jednou z nejoblíbenějších elektrokoloběžek je pak AERIUM AOVO PRO, která má navíc i lehkou konstrukci, poměrně velkou kapacitu baterie a slušný výkon. Díky tomu splňuje předpoklady pro rychlé, cenově dostupné a ekologické cestování po městě. Co všechno umí?

Chytrá elektromobilita v praxi

Tato elektrokoloběžka je vybavena moderním LCD displejem, na kterém můžete sledovat všechny důležité informace. Kromě aktuální rychlosti tak máte přehled o stavu baterie i předpokládaném dojezdu vzhledem k míře nabití baterie. Tyto údaje pak však najdete i v mobilní aplikaci, kterou si během pár vteřin stáhnete na App Store nebo Google Play. Spárování je otázkou chvilky, protože probíhá velmi jednoduše přes Bluetooth.

V aplikaci se můžete těšit i na takové vychytávky, jako je uzamčení koloběžky na dálku nebo nastavení omezovače rychlosti. Ten se vám bude hodit hlavně ve městě, kde byste neměli překročit 25 km/h. Pro elektrokoloběžky totiž platí podobná pravidla jako pro jízdní kola.

Maximální rychlost až 31 km/h a dojezdovou vzdálenost až 35 km zajistí lithiová SMART baterie o kapacitě 10,5 Ah, která díky rekuperaci skrze brzdění a kvalitní motor získává část energie zpět. Plného nabití dosahuje za přibližně 5 hodin. Elektrokoloběžka se navíc pyšní výkonem 350 W a zvládne i menší stoupání (zhruba do 20 %). Při dostatečně nabité baterii s ní tedy můžete vyrazit i kousek za město.

Maximálně praktická, bezpečná i stylová

Navzdory hmotnosti pouhých 12,5 kg má AERIUM AOVO PRO nosnost až 120 kg, protože se vyrábí z lehkého, ale přitom odolného materiálu. Bez problému ji navíc složíte do kufru auta nebo převezete vlakem či autobusem, což vám dává další možnosti ekologického cestování. Tím ale její výhody rozhodně nekončí, stejně jako všechny elektrokoloběžky na Vzdušín.cz jich nabízí celou řadu.

Dále se tato elektrokoloběžka může pochlubit protiskluzovými bezdušovými koly o velikosti 8,5 palce, LED svítilnou vpředu a červenými výstražnými světly vzadu. Dá se s ní tedy bezpečně dojet domu za šera či po setmění, ale samozřejmě jen za předpokladu, že její řidič dodržuje pravidla silničního provozu a dbá zvýšené opatrnosti.

word image 11692 2 1920x1280x

Kromě toho má AERIUM AOVO PRO i kvalitní kotoučové brzdy, jejichž spolehlivost posiluje speciálně vyvinutý elektromotor. A bonusem je i to, že se za tuto elektrokoloběžku určitě nemusíte stydět. Právě naopak, její jednoduchý a stylový design zaujme na první pohled, avšak působí vkusně a decentně, a to díky kombinaci černé a šedé s červenými detaily, která nikdy nezestárne.

Pro kvalitní model jen k ověřenému prodejci

Jak už víte, model AERIUM AOVO PRO koupíte v internetovém obchodě Vzdušín.cz, který se na elektroběžky specializuje a patří mezi špičku v oboru. Jeho zaměstnanci vám tedy rádi poradí s výběrem i dalšími technickými záležitostmi, jako je například uvedení do provozu či spárování s aplikací. Samozřejmostí je i kvalitní záruční servis a dostupnost náhradních dílů.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat