Letos očekáváme skládací Honor Flip, a možná i prsten

Letos očekáváme skládací Honor Flip, a možná i prsten
2024-03-02T09:46:15+02:00
• 2. 3. 2024

Zdroj: gsmarena

George Zhao, CEO společnosti Honor, uvedl během svého nedávného obsáhlejšího rozhovoru pro stanici CNBC několik zajímavých informací. Jednou z nich byla informace o novém přírůstku na rostoucí trh skládacích zařízení s ohebným displejem.

Honor Flip letos bude

Podle něj společnost vážně uvažovala o tom, že skládací telefon uvede již koncem loňského roku. Nakonec se ale vedení společnosti shodlo na tom, že s uvedením na trh počkají až do okamžiku, kdy budou přesvědčeni, že mají produkt, který oproti konkurenci přinese něco výjimečného. Nyní se tedy zdá, že Honor je spokojen s postupem vývoje, protože George Zhao během rozhovoru mimo jiné potvrdil, že nový skládací model od Honoru bude představen v průběhu roku 2024.

Podle výkonného ředitele společnosti je tento nový přístroj s ohebným displejem v závěrečné fázi vývoje, a vedení Honoru je velmi pozitivní, co se týče vývoje trhu skládacích přístrojů.

Detail kloubu Honor Magic V2

Zdroj: gsmarena

Honor Ring přinese také AI prvky

Další zajímavou informací je potvrzení toho, že čínská společnost intenzivně pracuje také na chytrém prstenu, která má (nikoliv překvapivě) nést jméno Honor Ring. Podle George Zhaa má být tento přístroj součástí rozšiřujícího se portfolia chytrých nositelných zařízení značky Honor. Jede tedy na aktuálně módní vlně zařízení určených k monitorování zdraví uživatelů, a podle všeho také ponese určité prvky umělé inteligence. Právě oblast AI je dnes asi nejvíc „trendy“, a to pochopitelně platí i pro tak významného hráče, jakým Honor bezesporu je.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Hlávka

Narodil se velmi mlád a zatím je stále ještě naživu. Už v dětství ho přitahovaly bity a bajty: od programovatelné kalkulačky, přes C64, MS-DOS a Windows pak (téměř proti své vůli) doputoval do univerza jménem Apple - a už v něm zůstal.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat