Infinix Smart 8 Plus nenabízí nic nového

Infinix Smart 8 Plus nenabízí nic nového
2024-01-28T19:37:29+02:00
• 28. 1. 2024

Zdroj: Infinix

Čtvrtý zástupce od čínské společnosti Infinix do série Smart 8 nenechal na sebe dlouho čekat a krátce po uvedení verze Pro je oficiálně oznámeno provedení s přídomkem Plus. Pokud někdo očekává velké změny, tak ani tentokrát se telefon nedočkal něčeho zajímavého. Model Smart 8 Plus bude nadále patřit spíše mezi podprůměrná zařízení.

Nuda a šeď

V samotném úvodu můžeme zmínit všechny rozlišení oproti poslední variantě Pro, jelikož jich není zrovna moc. Přírůstek si vysloužil přesněji pouze tři rozdíly. Případní zájemci dostanou jedinou velikost u operační paměti RAM (4 GB), která stále půjde zdvojnásobit díky funkci virtuální RAM. Dále vzrostla jak kapacita článku baterie na 6 000 mAh, tak zároveň i rychlost u nabíjecí technologie (18 W).

infinix smart 8 plus 1 507x461x

Zdroj: Infinix

Jako poslední se logicky nabízí tloušťka a ta narostla o 0,45 mm na celkových 8,95 mm. Pro připomenutí z ostatních prvků výbavy lze dodat 6,6palcový HD+ displej, čipovou sadu Helio G36 od MediaTeku, 64/128GB interní úložiště, hlavní 50MPx objektiv, přední 8MPx kamerku nebo operační systém Android 13 Go.

Výrobce sice zatím pod pokličkou drží dostupnost a prodejní cenu, ale k výběru budou tři barevné verze – bílá, černá, zlatá.

Zdroje: lk.infinixmobility.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat