Společná novinka od Honoru a Porsche dostane název RSR

Společná novinka od Honoru a Porsche dostane název RSR
2024-01-06T15:00:10+02:00
• 6. 1. 2024

Zdroj: gsmarena

Kruh se pomalu uzavírá u mobilní novinky, která vzejde ze spolupráce mezi německým studiem Porsche Design a čínským Honorem. Uzavřené partnerství bylo oznámeno těsně před začátkem Vánoc a už za pár dnů bychom měli být svědky představení prvního modelu. Ten bude vycházet z nové generace řady Magic 6, přičemž ke sportovní edici telefonu je v tichosti spuštěn rezervační systém.

V závodním duchu

Společné zařízení na prodejních pultech poznáme pod názvem Honor Magic 6 RSR Porsche Design. Samotná zkratka RSR vychází z označení Rennsport Rennwagen, což ve volném překladu z němčiny znamená závodní sportovní auto. Tato značka je v automobilovém průmyslu spojována pouze se závodní verzí vozu Porsche 911. U něj převládají hlavně tři barvy (bílá, červená, černá), které ostatně mohou promítnout také na připravovaném zástupci.

honor magic 6 rsr porsche design 2 1200x628x

Zdroj: Gizmochina

Z pohledu specifikací můžeme téměř jistě vyhlížet výkonný procesor Snapdragon 8 Gen 3 od Qualcommu, operační systém Android 14 v upravené podobě nebo vzadu tři objektivy fotoaparátu. Rezervace v Porsche Store za částku 911 čínských jüanů umožňuje provedení přednostní předobjednávky, kde zájemci navíc k telefonu obdrží dárkové balení s překvapením. Každopádně plnou částku budeme znát až ve čtvrtek 11. ledna.

honor magic 6 rsr porsche design 1 337x600x

Zdroj: Gizmochina

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat