Tvůrci na Youtube mají nově možnost pozastavit komentáře

Tvůrci na Youtube mají nově možnost pozastavit komentáře
2023-12-16T13:30:41+02:00
• 16. 12. 2023

Zdroj: Dotekomanie.cz

Youtube pro tvůrce obsahu zavádí novou funkci, která jim umožní lépe moderovat to, co se děje u jejich video obsahu. Novinka se jmenuje Pauza a je aktuálně k dispozici pro všechny uživatele.

Na Youtube je nyní možné pozastavit komentáře

Díky této novince mohou tvůrci obsahu na Youtube pozastavit komentáře, aniž by je zcela zakázali. Znamená to, že nové komentáře jsou dočasně pozastaveny, ale stávající komentáře pod videem zůstávají. Doposavad mohli tvůrci pozdržet pouze v rámci procesu posouzení před zveřejnění, nebo komentáře úplně zakázat. Nyní je jim poskytnuta větší flexibilita, díky které mohou komentáře pozastavit, pokud je například komentářů příliš mnoho a například na ně nestíhají odpovídat a podobně.

youtube komentáře 2458x1512x

Zdroj: Fonearena

Pokud chce tvůrce komentáře pozastavit, stačí jít do nastavení komentářů na úrovni videa a zvolit možnost pozastavit. Divákům a komentujícím se následně objeví informace, že jsou komentáře pozastaveny. Vedle toho Youtube také zjednodušil nastavení moderování, kdy došlo ke zjednodušení organizace a pojmenování části nastavení, aby pro tvůrce bylo více intuitivní. S novou aktualizací mají moderátoři a tvůrci možnost komentáře zapnout, pozastavit nebo zcela vypnout.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat