Technologie pro zdravé vaření za skvělou cenu komerční článek

Technologie pro zdravé vaření za skvělou cenu [komerční článek]
2023-12-19T07:26:56+02:00
• 19. 12. 2023

Zdroj: TOMTOP

S blížícím se Novým rokem nás čekají mimo jiné také obligátní novoroční předsevzetí. Řada z nich je tradičně spojena se zdravím. Pojďme si tedy představit užitečného pomocníka, který nám ohledně našeho zdraví může být ku prospěchu: horkovzdušnou fritézu Air Fryer, a to navíc za skvělou cenu!

Smažení už není „in“, chuť ale ano

Většina z nás si pravděpodobně dokáže přiznat, že smažené potraviny jsou nejoblíbenější součástí naší stravy. Zrovna tak ale víme, že smažení na pánvi či ve fritovacím hrnci nese svá zdravotní rizika, převážně spojená s tuky, které jsou ke smažení zkrátka potřebné. A jelikož se o zdravější životní styl zajímá stále více a více lidí, klasické fritovací hrnce se z domácností už téměř vytratily. Nahrazují je ovšem nové, moderní fritézy, které olej nepotřebují: horkovzdušné fritézy. Jednu takovou pro vás máme.

Elegantní i efektivní

Fritéza Air Fryer má velmi elegantní provedení v černé barvě se zlatými doplňky. Na kuchyňské lince vypadá velmi dobře, ale to nejdůležitější se nachází uvnitř: nabízí totiž objem celých 5,5 litrů, takže můžete uvařit chutný a zdravý pokrm i pro opravdu velkou rodinu. O efektivní využití výkonu 1.300 W se postará třistašedesátistupňová cirkulace horkého vzduchu. Tím dosáhnete přesně toho, co pro chutné vaření potřebujete: křupavou kůrčičku, pod kterou se skrývá šťavnatý pokrm.

Ovládání je snadné: na vše stačí dotykový LCD displej, na kterém můžete lehce nastavit vhodný program i s funkcí časovače: nemusíte tedy dál nic hlídat, horkovzdušná fritéza se o to postará za vás. Po ukončení programu se přístroj automaticky sám vypne. Velmi pohodlné!

Air Fryer

Zdroj: TOMTOP

Cena příjemně překvapí

Pokud už se vám sbíhají sliny, máme pro vás ještě jednu dobrou zprávu: Tento užitečný a praktický přístroj je aktuálně k dispozici se slevou 69 %. Znamená to, že už brzy může být právě váš za cenu 1.182 Kč, pochopitelně včetně dopravy. A to už je nabídka stejně lákavá, jako pokrmy, které pro vás dokáže připravit!

Objednávat můžete přímo ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat