Strava zavedla novou funkci pro komunikaci – Messaging

Strava zavedla novou funkci pro komunikaci – Messaging
2023-12-07T15:00:08+02:00
• 7. 12. 2023

Zdroj: App Store

Populární aplikace Strava si poměrně rychle vydobyla své místo na poli fitness aplikací, kterou vyhledávají nejen cyklisté, ale také běžci, nebo vyznavači chůze. Aplikace přináší mnoho zajímavých funkcí, mezi které patří například segmenty, plánování tras, heat mapa a další.

Strava získává funkci Messaging

Mnoho z těchto funkcí jsou ale přístupné pouze pro ty, kteří si platí premium verzi. Jednou z novinek, které se do aplikace dostala a která je dostupná ve verzi aplikace zdarma, je Messaging. Uživatelé nově mají možnost komunikovat společně navzájem. V pravém horním rohu se objevila nová ikona bubliny zprávy, na kterou když klepnete, dostanete se do rozhraní pro zprávy.

WhatsApp Image 2023 12 05 at 182852 (1) 1290x2796x WhatsApp Image 2023 12 05 at 182852 1290x2796x

Zdroj: Dotekomanie

Ve výchozím stavu je možné odesílat zprávy pouze uživatelům, kteří vás sledují, nebo které sledujete vy. Toto nastavení lze změnit, na výběr je dále možnost, že vás mohou kontaktovat pouze ti uživatelé, které zároveň sledujete i vy, a nebo lze funkci úplně zakázat, tedy nikdo vás nebude mít možnost kontaktovat. Novinka je aktuálně k dispozici ve verzi aplikace 335.01, a to jak pro iOS, tak i pro Android.

logo-app Strava: Run & Ride Training Activity & distance tracker Zdarma iOS logo-app Strava Running and Cycling GPS Strava Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat