O2 představuje novinky u Datamanie – 100GB, neomezená data i 1 TB FUP

O2 představuje novinky u Datamanie – 100GB, neomezená data i 1 TB FUP
2023-12-05T08:43:41+02:00
• 5. 12. 2023

Zdroj: O2

O2 se už před nějakou dobou vytasilo s poměrně lákavou nabídkou 100 GB dat v rámci projektu Datamanie za lákavou cenu. Nejedná se ale o standardní a stálou nabídku. Spíše se objevuje jednou za čas. Tentokrát se nám vrací, ale současně zde máme další dvě novinky, které zní zajímavě.

„Lidé se dnes pohybují v online prostoru víc než kdy jindy. Reagujeme tak na potřeby zákazníků, kteří chtějí touto cestou řešit co nejvíce věcí a přinášíme novou tarifní řadu Datamanie. Ta je plná dat a neomezeného volání, navíc bez závazků a plně digitální – a to doslova. Od aktivace až po obsluhu zákazník vše vyřeší na jednom místě v aplikaci Moje O2,“ říká Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O2.

Dokonce i 1 TB FUP

Jak již bylo napsáno, tak se vrací 100 GB za 349 Kč měsíčně, přičemž jde využít i neomezené volání na den za 15 Kč, případně jedna SMS přijde na 2 Kč. Absolutní novinkou je tarif Datamanie NEO, kde se nabízí neomezená data, tedy z pohledu absence FUP, ale maximální rychlost je nastavena na 20 Mbps. Tato varianta není omezena jen na Českou republiku a jde ji využívat i v rámci EU. Cena je 699 Kč měsíčně.

Netradiční novinkou je pak Datamanie ROK, kde dostanete rovnou 1000 GB, tedy 1 TB. Cena je vysoká, 2999 Kč, ale platí se jednou ročně. Pokud to rozpočítáme na celý rok, tak v podstatě máte 83,3 GB na měsíc za 250 Kč. V tomto případě ale můžete čerpat z FUP kdykoliv.

Snímek obrazovky 2023 12 01 v 93934 919x698x

Zdroj: O2

Je zde ale jeden podstatný háček. Samotné ceny platí jen při objednání do 15. ledna, přičemž aktivace musí proběhnout do 29. února. Po tomto datu se zvednou ceny na 449 Kč, 849 Kč a 3 499 Kč. Dá se předpokládat, že O2 pak někdy zase nasadí nižší částky, ale je těžké předpovídat, kdy se tak stane.

Datamanie je projekt operátora O2 a nemá nic společného s redakcí Dotekomanie.cz

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat