Vyhlášení výherců v soutěži o troje sluchátka O2 Pods+ Mark II. v ceně 1 499 Kč soutěž

Vyhlášení výherců v soutěži o troje sluchátka O2 Pods+ Mark II. v ceně 1 499 Kč [soutěž]
2023-12-10T18:20:12+02:00
• 10. 12. 2023
2

Aktualizováno 10. 12. 2023

Výherci soutěže se staly tři osoby, které kontaktuje samotné O2 a domluví se na předání výhry. A ti, co nevyhráli, mohou soutěžit i tento týden.

  • Dana Sixtová
  • Vojtěch Mrázek
  • Václav Kesler

Původní článek z 3. 12. 2023

Vylepšená verze bezdrátových sluchátek od O2 s potlačením okolního ruku O2 Pods+ Mark II. v hodnotě 1 499 Kč mohou být vaše! Štěstí se usměje na tři soutěžící, kteří správně odpoví na jednoduchou soutěžní otázku o společné výhodě, kterou nabízí O2 a Air Bank.

O2 Pods+ Mark II.

Představujeme novou vylepšenou verzi oblíbených bezdrátových sluchátek od O2. Mají nový design, nastavitelnou velikost špuntů do uší a funkce prémiových sluchátek – potlačení okolního hluku, režim propustnosti a automatické přehrávání a zastavení hudby podle toho, jestli máte sluchátko v uchu nebo ne. A především – přinášejí významně vylepšený zvuk 10mm reproduktoru. Stačí je jen vyndat z pouzdra, jednou spárovat a hned můžete poslouchat vaši oblíbenou hudbu nebo podcast.

Potlačení hluku

O2 pods+ přinášení nové funkce. Jednou z nich je režim potlačení okolního hluku. Využijete ho třeba při cestě v MHD, když si chcete v klidu poslechnout hudbu nebo seriál. O2 pods+ odfiltrují vše od mluvení, zvuků dopravy a dalších hluků. Můžete se tak plně soustředit na hudbu nebo řeč, kterou sluchátka přehrávají.

Režim propustnosti

Potlačení hluku se hodí, když jste na bezpečném místě a nemusíte se starat o své okolí. Když naopak chcete mít přehled o tom, co se kolem vás děje (např. přecházíte ulici), tak si zapnete režim propustnosti. O2 pods+ snímají ruch kolem vás a tlumeně vám ho zprostředkují (i při spuštěném přehrávání hudby). Můžete si tak dát pozor na tramvaj nebo auto, které kolem vás projíždí. Tento režim je šikovný i v situaci, kdy si chcete objednat kávu nebo odpovědět na otázku bez toho, aniž byste si sluchátka z uší vyndali.

content 1024x424x

Detekce sluchátek v uších

O2 pods+ jsou mají zabudovaný senzor, který chytře pozná, jestli sluchátko sedí ve vašem uchu nebo ne. Když si ho z ucha vyndáte, přehrávání se tak automaticky zastaví. A když ho potom opět vložíte, hudba se zase automaticky spustí. Nemusíte tak zapínat telefon, když si chcete sluchátko jen na chvilku z ucha vyndat.

Soutěžní otázka

Sluchátka si lze u O2 koupit s využitím 1000 Kč slevového voucheru z Moje O2 jen za 499 Kč. Pokud v soutěži neuspějete, máte o krásný dárek za příznivou cenu snadno postaráno.

A kromě parádních sluchátek se letos O2 zaměřuje taky na dlouhodobé úspory. Díky spojení O2 a Air Bank mohou získat společní zákazníci obou společností odměnu 300 Kč měsíčně, kterou jim pošleme pravidelně při splnění jednoduchých podmínek na jejich běžný účet u Air Bank. Odměnu mohou využít pak třeba na splátky za nový telefon nebo lepší tarif. A jak můžete od Air Bank 300 Kč zpátky? Soutěžní otázka tedy zní: Když máte služby od O2, co ještě musíte mít, abyste získali pravidelnou měsíční odměnu 300 Kč na Váš účet?

Pravidla

  • Pořadatelem soutěže je O2 a Dotekománie.cz.
  • Soutěž se koná v termínu 3. 12. 2023 – 10. 12. 2023 (23:59).
  • Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky.
  • Soutěže se nemohou zúčastnit redaktoři či spolupracovníci Dotekománie.cz.
  • Tři výherci budou vylosován ze všech, kteří správně odpověděli na soutěžní otázku.
  • Každý soutěžící musí vyplnit vložený formulář v této stránce a vyplnit všechna potřebná pole.
  • Každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou. Duplicitní a podvodné záznamy budou mazány.
  • Účastník soutěže tímto poskytuje Dotekománii souhlas, aby jeho osobní údaje byly použity pro interní potřeby v souladu s českým právním řádem. Pouze v rámci soutěže a pro kontaktování.
  • Pakliže výherce neodpoví na e-mail do 48 hodin, bude vylosován náhradník.
  • Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  • Výherce bude kontaktován ohledně předání výhry společností O2.
  • Na výhru nevzniká právní nárok.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Vladimír Klišč

4. 12. 2023, 5:56

Tři sluchátka,jo? Někdo má tři uši?????

Přemysl Vaculík

VIP 4. 12. 2023, 7:14

Změněno.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat