Redmi K70e mezi prvními dostane čip Dimensity 8300

Redmi K70e mezi prvními dostane čip Dimensity 8300
2023-11-09T16:35:02+02:00
• 9. 11. 2023

Redmi K60 | Zdroj: Mi

Pouze pár dnů po odhalení čipové sady Dimensity 9300 se rovnou objevují nové spekulace, které mimochodem poodkrývají další možné plány společnosti MediaTek. Produktová série Redmi K70 by měla obsahovat minimálně tři zástupce. Doposud nepadlo jediné slovo o Redmi K70e, což se ale tímto okamžikem mění, jelikož aktuální únik přináší první prvky ze seznamu specifikací.

Slušně vykročeno

Podle nejnovější zprávy lze u Redmi K70e vyhlížet procesor Dimensity 8300 od MediaTeku, který se výkonnostně postaví pod nejnovější Dimensity 9300, takže stále by mohl nabídnout více než solidní výkon. Následovat má displej založený na OLED technologii nebo 1,5K rozlišení. Článek baterie o velikosti 5 500 mAh bude podporovat technologii rychlého 90W nabíjení pomocí USB-C kabelu.

Redmi K70 600x324x

Jeden z modelů ze série Redmi K70 | Zdroj: Gizmochina

Aby zároveň nebyl ošizen výpis ani u dvou zbývajících modelů, tak aspoň základní přírůstek Redmi K70 si u čelního panelu pravděpodobně vyslouží 1,5K rozlišení a baterii během nabíjení požene 90W technologie. Sestava zadních fotoaparátů u celé řady bude mít ambice konkurovat telefonům z vyšších řad mobilního trhu. Nakonec dostupnost řady Redmi K bývá omezena výhradně na čínský trh. Do našeho koutu světa mohou zařízení dorazit pod známou značkou Poco.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat