Meizu 21 a 21 Pro se brzy představí

Meizu 21 a 21 Pro se brzy představí
2023-11-07T11:40:02+02:00
• 7. 11. 2023

Meizu 20 | Zdroj: Meizu

Firma Meizu podle aktuálního úniku plánuje vyměnit oba zástupce z poslední 20. série, která byla poprvé odhalena letos na konci března. Chystané novinky s názvem Meizu 21 a Meizu 21 Pro začínají sbírat certifikace potřebné pro uvolnění do prodeje a s tím zároveň přichází další možné prvky výbavy. Dostupný výčet je zatím zařazuje mezi smetánku do vyšší třídy.

Čínská exkluzivita

Model Meizu 21 ukrytý pod kódovým označením M461Q by měl dorazit s flexibilním displejem BOE Q9, u něhož lze očekávat 120Hz obnovovací frekvenci nebo 1,5K rozlišení. O jeho ochranu se zřejmě postará odolné sklo Gorilla Glass Victus od Corningu. Kromě čipové sady Snapdragon 8 Gen 3 můžeme u nejvyšší paměťové konfigurace vyhlížet 16GB operační paměť RAM (LPDDR5x) a 1TB interní úložiště (UFS 4.0).

Meizu 21 Pro 600x698x

Meizu 21 Pro v databázi | Zdroj: Gizmochina

Zadní stranu mají obsadit tři objektivy fotoaparátu (50 + 16 + 12 MPx) a ještě také 4 800mAh baterie s technologií rychlého 80W nabíjení. Milovníci selfie fotografování nejspíš k využití dostanou 32megapixelový snímač ISOCELL GD2 od Samsungu. Informace kolem druhého provedení s přídomkem Pro (označení M461H a M461S) jsou velmi omezené. Každopádně tomuto telefonu bude náležet UWB technologie, díky které například odemknete automobil.

Nakonec zahraniční prognózy naznačují, že k oznámení by mohlo dojít na přelomu roku. Nejbližší týdny jistě přinesou nové záznamy z ostatních databázi jako je například čínský úřad TENAA.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat