Amazfit odhaluje odolné hodinky Active Edge

Amazfit odhaluje odolné hodinky Active Edge
2023-10-31T16:35:52+02:00
• 31. 10. 2023

Zdroj: Amazfit

Do modelové řady Active vstupuje další zástupce a čínský výrobce Amazfit tentokrát dotahuje příchod hodinek s přídomkem Edge. Navíc novinka už na první pohled může někomu silně připomínat známé hodinky G-Shock od firmy Casio. Vyztužená konstrukce s řemínkem samozřejmě stojí za zvýšenou odolností, která se v konečné součtu podepisuje u nastavené prodejní ceny.

Všeho dost

Přední části patří kulatý 1,32palcový TFT panel s rozlišením 360 x 360 pixelů, pod nímž běží baterie o velikosti 370 mAh. Při běžném používání vydrží maximálně 16 dnů v provozu. K ovládání jsou připravena čtyři fyzická tlačítka. Co se týče sportovního zaměření, tak platforma Zepp OS 2.0 přináší přes 130 fitness aktivit včetně možnosti plavání až do hloubky 100 metrů.

amazfit active edge 3 2360x1118x amazfit active edge 4 2088x988x

Zdroj: Amazfit

Dobrou zprávou je podpora pěti satelitních systémů a biometrický senzor BioTracker, který dokáže změřit jak tepovou frekvenci, tak i například okysličení krve. Samotná komunikace mezi zařízeními probíhá pomocí funkce Bluetooth 5.0. Rozhraní obsahuje více než 100 ciferníků, přitom z obrázků si také můžete vytvořit vlastní.

Případní zájemci mohou počítat s cenovkou 140 dolarů (tj. cca 3 265 Kč) a prodejci budou nabízet tři barevné kombinace – černo/červené, černo/modré, světle zelené.

amazfit active edge 2 2310x964x

Zdroj: Amazfit

Zdroje: amazfit.com, phonearena.com, gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat