Tecno připravuje základního zástupce Spark Go 2024

Tecno připravuje základního zástupce Spark Go 2024
2023-10-14T15:01:53+02:00
• 14. 10. 2023

Tecno Spark Go 2023 | Zdroj: Tecno

S blížícím se koncem roku začínají vyplouvat na povrch první informace kolem nové generace modelu Spark Go od společnosti Tecno. Poslední zástupce spatřil světlo světa v lednu tohoto roku, takže se dá předpokládám, že výrobce bude chtít dodržet zhruba roční rozestup. Očekávaný Spark Go 2024 naposledy zanechal důležité stopy v databázi Google Play Console.

Stále v podprůměru

Zařízení nesoucí kódové označení BG-6 údajně ponese čelní panel s rozlišením 1 612 x 720 pixelů a selfie kamerku umístí do proděravěného otvoru nahoře uprostřed. V části hardwaru můžeme vyhlížet změnu dodavatele u čipové sady, protože původní Helio A22 od MediaTeku nahradí osmijádrový procesor T606 od Unisoc. Dále k němu lze připsat operační paměť RAM o velikosti 3 GB, kterou pravděpodobně doprovodí 32GB úložiště na uživatelská data.

Tecno Spark Go 2024 1920x920x

Zdroj: Gizmochina

Od jiných zahraničních zdrojů bychom mohli také přidat 4 900mAh článek baterie, funkci Bluetooth 5.0 nebo předinstalovaný operační systém Android 13, který překryjí rozhraním HiOS. Po vzoru generace určené pro letošní rok může novinka ještě převzít jeden zadní objektiv fotoaparátu, základní 10W nabíjení a druhou paměťovou konfiguraci (4/64 GB).

Telefon bude nepochybně hledat místo v základní třídě mobilního trhu. To si vyžádá konkurenceschopnou cenovku cca do 3 500 Kč, stejně jako je aktuální cena u Spark Go 2023 v Česku.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat