Apple údajně na příští rok chystá velké změny u sluchátek AirPods

Apple údajně na příští rok chystá velké změny u sluchátek AirPods
2023-10-28T11:35:52+02:00
• 28. 10. 2023

Zdroj: Apple

Mark Gurman z agentury Bloomberg je poměrně spolehlivým informátorem, pokud se jedná o predikce kroků, které Apple plánuje se svými produkty. Podle jeho poslední zprávy Apple na příští rok údajně plánuje větší změny u svých sluchátek AirPods.

AirPods

Podle informací se AirPods třetí generace neprodávají příliš dobře. Zákazníci často sahají po sluchátkách starších generací, která se stále prodávakí, nabízí poměrně dobré parametry a jsou cenově mnohem dostupnější. Aby se tomuto jevu Apple vyhnul u příští generace, plánuje pro rok 2024 několik změn. Nově by měly dorazit dva modely AirPods a obě budou základními modely nad kterými pak bude špičkový model AirPods Pro. Cenově by měly být oba dva modely v podobné hladině, jako stávající třetí generace.

apple Airpods pro 2 1436x829x

Zdroj: Apple

Vyšší modelová řada by měla dostat pár funkcí z řady Pro, jako je potlačení okolního hluku, nebo reproduktory integrované v nabíjecím pouzdře.Podle Gurmana by sluchátka neměla obsahovat výměnné silikonové nástavce, jaké mají AirPods Pro. Designově by sluchátka měla vycházet ze stávajícího tvaru a velikosti. Jistých změn by měly doznat příští rok také sluchátka AirPods Max, která by měly obdržet USB-C port a nové barevné varianty, další změny se u těchto sluchátek zřejmě konat nebudou.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat