Xiaomi připravilo novou generaci chytrého reproduktoru Sound

Xiaomi připravilo novou generaci chytrého reproduktoru Sound
2023-09-17T19:35:49+02:00
• 17. 9. 2023

Zdroj: Gizmochina

Čínská společnost Xiaomi ve spolupráci se značkou Harman/Kardon vydává druhé pokračování chytrého reproduktoru Sound. Novou generaci poznáváme po dvou letech jako Sound 2023 a pro uživatele je přichystáno několik příjemných úprav. V každém případě si zařízení udrželo přijatelnou prodejní cenu a k žádné výraznější změně nedošlo ani u celkového zpracování.

Sázka na jistotu

Než aby došlo k razantnímu řezu, tak výrobce tentokrát spíše pouze dotahuje detaily a přidává pár drobností. Z venku si lze nově všimnout třeba podsvícených tlačítek, přitom si zanechává tvar i vystouplý prstenec uprostřed. Za zvukovou aktualizaci se postavila vylepšená technologie Harman AudioEFX.

Xiaomi Sound 2023 3 800x800x

Zdroj: Gizmochina

K přenosu hudby kromě Bluetooth 5.2 využijete navíc přidanou funkci NFC. Maximální výkon reproduktoru činí 24 Wattů a při spárování dvou zařízení najednou můžete dokonce vytvořit stereo systém. Neschází podpora různých streamovacích platforem včetně AirPlay 2 od Applu.

Do obchodů uvolňují dvě barevné varianty za velmi lákavou cenu okolo 1 581 Kč. Nakonec zůstává otázkou, zda tento přírůstek oficiálně přejde hranice domácího trhu. První zástupce byl po celou dobu dostupný jen v Asii, takže zřejmě i zde existuje minimální šance na uvolnění do mezinárodního prodeje.

Xiaomi Sound 2023 2 750x1340x

Zdroj: Gizmochina

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat