Top model Honor 100 Pro by měl dorazit v listopadu

Top model Honor 100 Pro by měl dorazit v listopadu
2023-09-19T11:35:06+02:00
• 19. 9. 2023

Zdroj: Honor

Top model čínského výrobce, Honor 100 Pro, by měl dorazit do dvou měsíců. Jedná se o nástupce loňského modelu Honor 90 Pro. Jaké specifikace přinese?

Špičkový Honor 100 Pro

Zatímco loňský model Honor 90 Pro, který byl k dispozici pouze v Číně, jeho nástupce Honor 100 Pro, si svou premiéru odbude nejprve v Číně a následně by měl dorazit i do Evropy. Podle dostupných informací z Digital Chat Station by k představení mělo dojít v listopadu. Honor 100 Pro by měl dorazit s čipovou sadou Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, takže o špičkový výkon bude rozhodně postaráno. Do vínku dále dostane AMOLED displej s rozlišením 1 224 x 2 700 pixelů a nebude chybět ani špičkový obnovovací frekvence s hodnotou 120 Hz.

1200 675 HONOR 90 1200x675x

Zdroj: GSM Arena

Telefon také obdrží přední „průstřel“ displeje, který by mohl zdánlivě evokovat Dynamic Island u iPhonů. V tomto případe se bude jednat pouze o místo pro umístění předního fotoaparátu, žádný další funkce by tento prvek mít neměl. Přední kamera by měla přijít s vysokým, zatím blíže nespecifikovaným, rozlišením. Jen pro srovnání, loňský model byl vybaven zadním 200MPx a předním 50MPx fotoaparátem. Necháme se tedy překvapit, jaké další specifikace model Honor 100 Pro přinese.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat