Redmi Buds 5 přichází se 40 hodinami přehrávání, 46dB ACN a Bluetooth 5.3

Redmi Buds 5 přichází se 40 hodinami přehrávání, 46dB ACN a Bluetooth 5.3
2023-09-23T09:35:13+02:00
• 23. 9. 2023

Redmi v Číně uspořádalo představení nových telefonů řady Note 13 a tabletu Pad SE. Vedle těchto zařízení došla ale také na příslušenství v podobě sluchátek Redmi Buds 5, která jsou přímým nástupcem loňského modelu Buds 4.

Redmi Note 13 5G je slušně vybavený mobil s dobrou cenou

Sluchátka Redmi Buds 5

Sluchátka Redmi Buds 5 vyniknou tím, že přinášejí velmi zajímavé technické specifikace ruku v ruce s více než příznivou cenou. Od loňského modelu se ty letošní Buds 5 liší designem, který přináší tvar stopky s membránovými špunty pro lepši utěsnění zvuku v uchu. Sluchátka budou k dostání v barvách černá, světle modrá a bílá. Vedle těchto variant je zde ještě jedna, která byla vyvinuta ve spolupráci s oděvní značkou AAPE.

Redmi Buds 5 AAPE 772x592x

Zdroj: Gizmochina

Sluchátka dále nabídnou funkci potlačení okolního hluku – ACN a to až do hladiny 46 dB. Co se kvality zvuku, nabídnou rozsah pásma 2 kHz a tříúrovňovou hloubku redukce šumu. Sluchátka nabídnou i kvalitní volání a to díky duálnímu mikrofonu s podporou AI pro potlačení okolního hluku. Sluchátka bude možné spárovat se zařízením skrze technologii Bluetooth 5.3 a konfigurovat skrze aplikaci Xiaomi Earbuds.

Sluchátka získaly hardwarovou certifikaci Netease Cloud Music, což je čínská cloudová streamovací hudební služba. A jak je to s výdrží na baterii? Sluchátka by měla nabídnou až 40 hodin přehrávání v kombinaci s nabíjecím pouzdrem. Samotná sluchátka nabídnou zhruba 2 hodiny přehrávání a nabít je bude možné během 5 minut. Cena? Ta je opravdu přívětivá. Základní verze by měla vyjít v Číně na zhruba 27 dolarů a AAPE verze pak na 40 dolarů.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat