HONOR Band 7: vše potřebné přímo na vašem zápěstí komerční článek

HONOR Band 7: vše potřebné přímo na vašem zápěstí [komerční článek]
2023-09-19T06:39:23+02:00
• 19. 9. 2023

Zdroj: TOMTOP

Že je nositelná elektronika (wearables) nejenom módní, ale i velmi praktickou záležitostí, o tom už dnes asi pochybuje jen opravdu málokdo. Velmi populární jsou nejrůznější formy chytrých či fitness náramků, a špičkovým zástupcem těchto přístrojů je chytrý náramek HONOR Band 7.

Co mi přinese?

Pojďme se podívat na možnosti, které vám tento elegantní náramek přinese (a že jich je opravdu hodně!).

Začněme tím, na čem nám všem velmi záleží, totiž naším zdravím. Vestavěný monitor zdraví dokáže přesně zaznamenat naši srdeční frekvenci, saturaci krve kyslíkem, informace o našem spánku i sledování ženského menstruačního cyklu. Toto všechno jsou důležité faktory, které nám umožní mít přehled o svém zdravotním stavu, a také dostat varování v případě, že se některé z hodnot zhorší.

Součástí zdravějšího životního stylu je i pohyb. Tento krásný náramek dokáže pro vás zaznamenat celkem 96 různých druhů cvičení a aktivit, a přehledně zaznamenávat vaše výsledky. Máte tedy perfektní přehled o tom, jak se vaše kondice postupně zlepšuje.

Honor Band 7

Zdroj: TOMTOP

Náramek HONOR Band 7 nemusí fungovat pouze samostatně, ale velmi šikovně doplňuje váš mobilní telefon. Stačí si obě zařízení jednoduše spárovat, a hned máte informace o hovorech, zprávách, notifikacích ze sociálních sítí, nebo o důležitých připomenutích. Nemusíte hledat váš telefon, stačí se podívat na zápěstí – velmi praktické!

Jaká je výdrž?

Jedním z nejdiskutovanějších parametrů nositelné elektroniky je výdrž baterie. Většinou platí, že čím více funkcí, tím menší výdrž. Tady pro vás máme velmi dobrou zprávu: díky úspornému Bluetooth čipu a optimalizovaným senzorům vám náramek Band 7 vydrží na 14 dní běžného, nebo až 10 dní opravdu náročného používání. To jsou výborné hodnoty: můžete klidně odjet bez nabíječky třeba na dovolenou.

A když už na té dovolené budete, tak se nemusíte bát vodních radovánek, protože váš nový chytrý náramek je velmi dobře utěsněn proti vodě.

Honor Band 7

Zdroj: TOMTOP

Je na něj sleva?

To je určitě dobrá a důležitá otázka. Odpověď zní ANO. Aktuálně totiž může být tento užitečný a praktický každodenní pomocník váš už za 855 Kč, což znamená 58% slevu!

A to už určitě stojí za zvážení, zvláště když je počet kusů omezený. Takže chytrý náramek HONOR Band 7 můžete za tuto skvělou cenu objednat přímo ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat