Nové Galaxy F34 5G od Samsungu je za rohem

Nové Galaxy F34 5G od Samsungu je za rohem
2023-07-27T11:35:15+02:00
• 27. 7. 2023

Zdroj: FoneArena

Modelovou řadu Galaxy F čeká další rozšíření o jednoho zástupce, a to jen necelé dva měsíce od doby, kdy společnost Samsung poprvé ukázala přírůstek s označením F54 5G. Gigant z Jižní Koreje v nejbližších dnech má přinést novinku pod názvem Galaxy F34 5G, která sice bude pokračovat ve vyšlapané cestě, ale seznam specifikací si vyslouží výrazně slabší prvky.

Podobností to končí

Výrobce do čela chystá nasadit 6,5palcový Super AMOLED displej se 120Hz obnovovací frekvencí nebo jasem až 1 000 nitů. Výřez ve tvaru Infinity-U zabere ještě neupřesněná selfie kamerka. Z hardwarové sestavy byla prozrazena pouze 6GB operační paměť RAM. Čipovou sadu podporující 5G sítě si pravděpodobně dodají z vlastních zásob, takže rozhodně nelze vyloučit jeden z procesorů ze série Exynos.

samsung galaxy f34 5g 1 1100x906x

Zdroj: FoneArena

V zadní části by měla opět vystupovat velkokapacitní baterie o velikosti 6 000 mAh, díky čemuž asi bez problému zvládne dva celé dny provozu. Ze tří viditelných objektivů fotoaparátů známe jen hlavní 50megapixelový snímač s technologií OIS.

Na prodejních pultech budou k dispozici minimálně dvě barevné verze (černá, modrá) a nastavená cenovka po přepočtu pod 5 000 Kč je více než reálná. Nicméně už začátkem srpna můžeme očekávat oficiální informace.

Zdroje: gsmarena.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat