Meta spouští Threads beta pro Android

Meta spouští Threads beta pro Android
2023-07-12T19:30:06+02:00
• 13. 7. 2023

Zdroj: theguardian (se souhlasem)

2

Jak jistě mnozí z vás víte, Meta, vlastník sociální sítě Facebook a Instagram, pracuje na platformě, která bude přímým konkurentem pro Twitter. Ten se v poslední době potácí na velice rozbouřených vlnách a jeho budoucnost je velice nejistá.

Threads beta pro Android

Meta v současné době spouští beta program Threads pro Android. Zájemci, kteří si chtějí vyzkoušet vše, co nová „tweetovací“ platforma nabídne, se mohou zaregistrovat do beta programu. V tuto chvíli, jak se zdá je dostupná beta pouze pro uživatele Androidu. O iOS je zatím ticho. Threads, jak již bylo zmíněno, nabídne alternativu pro Twitter a měla by přinést hashtagy, přímé zprávy, webovou verzi, kanály, sledování zdroje a další.

f2dfbb80 1cf8 11ee b1ff 53448d46dc64 875x583x

Zdroj: Engadget

Vzhledem k tomu, že se jedná o testovací beta verzi aplikace, je nutné počítat s tím, že bude obsahovat ještě poměrně mnoho chyba a nedokonalostí. Opravy chyb by měly být na pořadu dne vždy jako první, nicméně i tak je nutné počítat s nestabilitou aplikace. Je také potřeba počítat s tím, že Meta bude v rámci testování sbírat pravděpodobně mnohem víc dat, aby mohla aplikaci vylepšovat a ladit. Pokud se chcete do beta programu Threads zaregistrovat, můžete tak učinit zde.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Dobrý den chci se zeptat aktuálně jsem se zapojil do beta testování mám android mobil.
Půjde tato aplikace i v EU zatím se mi v Google play zobrazuje položka že aplikace ve vaší země není dostupná. Doufám že tato aplikace půjde i v Česku. Děkuji za odpověď.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat