Vimeo na konci tohoto měsíce ukončí podporu aplikace pro televize

Vimeo na konci tohoto měsíce ukončí podporu aplikace pro televize
2023-06-03T22:15:36+02:00
• 4. 6. 2023

Vimeo na svých stránkách oznámilo, že ukončuje podporu pro aplikace určené pro chytré televize. Aplikace budou odebrány z obchodů a rovněž bude ukončena podpora v podobě aktualizací a zabezpečení.

Vimeo aplikace pro televizory končí

Společnost oznámila ukončení aplikace pro chytré televize k datu 27. června. Ukončení podpory se nevztahuje na značkové aplikace, které jsou dostupné pro Vimeo OTT Enterprise prodejce a vztahuje se na platformy uvedené níže:

  • Apple TV
  • Android TV
  • Amazon Fire TV / Amazon Fire TV Stick
  • Roku
vimeo tv 1018x722x

Zdroj: Vimeo

Jak bude možné na chytré televizi sledovat obsah na Vimeo po ukončení podpory televizních aplikací? I nadále bude možné využívat aplikace pro iOS a Android a obsah do televize odesílat/streamovat skrze Apple AirPlay, nebo Android Chromecast. Společnost na svých stránkách také uvedla důvod, proč aplikace pro televize ukončuje:

Snažíme se poskytovat našim uživatelům nejlepší přehrávání obsahu a živé streamování ve své třídě, které je optimalizováno napříč zařízeními, geografickými oblastmi, šířkou pásma a výkonem sítě. Průběžně vyřazujeme starší produkty a funkce, které již nejsou v souladu s našimi standardy. Věříme, že naši uživatelé, kteří chtějí sledovat videa Vimeo, získají lepší zážitek tím, že budou odesílat prostřednictvím naší mobilní aplikace, což i nadále zákazníkům umožní vychutnat si obsah Vimeo na svém televizoru.

Zdroje: help.vimeo.com, 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat