Samsung ukáže Galaxy F54 5G už příští týden

Samsung ukáže Galaxy F54 5G už příští týden
2023-06-02T22:46:17+02:00
• 3. 6. 2023

Zdroj: Samsung

Oficiální představení modelu Galaxy F54 5G od společnosti Samsung je téměř za rohem a poslední týdny se ještě stihly postarat o zveřejnění téměř kompletní sestavy prvků výbavy. Stejně jako u předchozích generací, tak i teď bude telefon hledat uplatnění ve střední třídě. Jihokorejský výrobce by mimochodem měl u zařízení nabídnout delší softwarovou podporu.

Zlatá střední cesta

Novinka na veřejnosti vystoupí s 6,7palcovým Super AMOLED+ displejem. Dále u něj nasadí Full HD+ rozlišení, 120Hz obnovovací frekvenci nebo odolné sklo Gorilla Glass 5 od Corningu. Srdcem se stane procesor Exynos 1380, kterému nechybí ani 5G modem. Co se týče paměťových verzí, tak jich možná bude více než jedna. Zatím je potvrzena 8GB paměť RAM po boku 256GB interního úložiště.

Vzadu lze vyhlížet až tři objektivy fotoaparátu (108 + 8 + 2 MPx), LED blesk na přisvětlení záznamů či článek baterie o velikosti 6 000 mAh. O rychlejší dobití se zasadí podporovaná technologie 25W nabíjení, přestože prodejní balení podle aktuálního trendu nemusí vůbec obsahovat patřičnou koncovku nabíječky.

Samsung Galaxy F54 5G 1353x675x

Zdroj: Gizmochina

Mezi zbývající specifikace údajně také patří přední 32megapixelová selfie kamerka a operační systém Android 13 pod nadstavbou One UI 5.1, u něhož Samsung předem slibuje celkem 4 hlavní aktualizace. Tisková konference proběhne v úterý 6. června, kdy zjistíme datum zahájení prodeje nebo doporučenou cenovku. Každopádně se hovoří po přepočtu o částce kolem 9 600 Kč.

Zdroje: sammobile.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat