Oppo dokončuje A78 bez podpory 5G

Oppo dokončuje A78 bez podpory 5G
2023-06-26T19:30:47+02:00
• 26. 6. 2023

Oppo A78 4G | Zdroj: Gizmochina

Čínská společnost Oppo uzavře další kruh, a to tentokrát u série A78. Po 5G provedení z ledna letošního roku je připravena vyjít verze omezená jen na 4G sítě, kterou navíc mají uvolnit v širším měřítku. Aktuální únik přibližuje jak klíčové prvky ze seznamu specifikací, tak i konečnou podobu zařízení. Každopádně případné zájemce bude stále čekat slušně vybavený telefon.

Zajímavý standard

Výrobce do modelu nasadí 6,43palcový AMOLED displej dosahující na Full HD+ rozlišením a 90Hz obnovovací frekvenci. Otvor pro selfie kamerku bude nově umístěn vlevo nahoře namísto klasického „Waterdrop“ výřezu. O hlavní výkon by se měl postarat procesor Snapdragon 680 od Qualcommu, 8GB operační paměť RAM postavená vedle 128GB interního úložiště.

a78 bb 860x720x

Oppo A78 5G | Zdroj: Oppo

Dva kruhy vzadu stejně jako u 5G varianty dostanou dva objektivy v konfiguraci 50 + 2 MPx a samozřejmě nesmí chybět přisvětlovací LED dioda. Baterie o velikosti 5 000 mAh překvapí ještě rychlejší technologií nabíjení, což přesně znamená 67 wattů. Softwarovou stránkou bude zřejmě doprovázet operační systém Android 13 pod vlastní platformou ColorOS 13.

Úplným závěrem lze dodat, že prodejní pulty nabídnou minimálně dvě barevné varianty – černou, zelenou. Konečnou cenovku asi zjistíme už v řádu několika dnů.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat