GUG červen – DigiDay, Community Rebellion, Culture Club

GUG červen – DigiDay, Community Rebellion, Culture Club
2023-06-03T13:39:25+02:00
• 3. 6. 2023

GUG.cz je komunita lidí, kteří rádi předají své vědomosti a u toho se sami učí něco nového. Jsme učitelky, podnikatelé, vývojářky i obyčejně neobyčejní geekové :) Pořádáme setkávání, streamujeme přednášky a další akce s jediným cílem – vzdělávat Česko v technologiích. Tohle je náš newsletter o dění v komunitě a věcech, které nás baví.

unnamed 600x200x

ZPRÁVY Z KOMUNITY

Vždy jsme si přáli, aby se o nás psalo na CzechCrunchi. Ivan Kutil v rozhovoru vzpomíná na počátky své firmy a toto přání nám splnil. Věříme, že i Ivanovi se brzy splní sen prvního milionu uživatelů SignatureSatori. Už jich má 900 000! Přání nám plní i Danny Macho. Viděli jste někdy aspoň jeden náš stream? Tak jste viděli i Dannyho práci: znělky, jingly, přechody. Naučil nás všechny StreamYard. Jestli se vám líbí, co pro nás Danny dělá, dejte recenzi White Whale Media na Google Mapách, protože teď mu chceme pomoct přání splnit my. I naše pilná Eliška si plní sny. V květnu získala rekvalifikační certifikát a bude se brzy realizovat taky jako interiérová designérka. Gratulujeme! Chceš se přidat k nám a plnit si přání taky? Tak pojď.

AKCE

  • DigiDay #NGO: Youtube v neziskovce
    • V úterý 20. 6. 2023, od 15:00, online
    • Dvouhodinový stream nejen o YouTube, ale i o Duet AI, rezervaci zdrojů v Google Workspace a efektivní neziskovce Klubíčko. Registruj se klidně hned! Je to za nula Kč.
  • Community Rebellion by Talkbase
    • 12. – 13. 6. 2023, Spojka Events, Prague
    • Community Managers from all over the world will come to Prague to join the rebellion against business as usual. Wanna see it? If you are a Community Manager, you definitely should. Be sure to grab your tickets or join as a volunteer!
  • Culture Club od Raynetu
    • Ve čtvrtek 15. 6. 2023, od 17:30 hodin, Impact Hub Ostrava
    • Kultura se dá pěstovat nejen v jogurtu, ale také ve firmě. Inspirativní program na toto téma (tj. firemní kultura) přináší Raynet s Impact Hubem v Ostravě a ty máš ještště celý den možnost pořídit si vstupenku za zvýhodněnou cenu.

TIPY A TRIKY

ChatGPT teď mluví s internetem anebo díky pluginům dělá jiné divy. Nauč se s AI mluvit i ty, a dohromady uděláte moc. // Hledáš AI nástroj na konkrétní use case? Look, maybe there’s an AI for that. // AI dnes umí taky poskytnout základní sociální poradenství v češtině. // Vědci z Learniga Pro vyvinuli (m)učicí Peklostroj pro výuku kybernetické bezpečnosti. // Naše Ivana píše a nově i mluví. // Novinky z Google I/O shrnuli v Rychloffkách a my se na ně těšíme, a některé i testujeme. // Přejeme ti, ať se ti taky plní přání a máš kolem sebe laskavé a šikovné lidi. A taky pevné zdraví. PS Happy Pride Month!

unnamed (10) 500x541x

GUG.cz je komunita lidí, kteří rádi předají své vědomosti a u toho se sami učí něco nového. Jsme učitelky, podnikatelé, vývojářky i obyčejně neobyčejní geekové :) Pořádáme setkávání, streamujeme přednášky a další akce s jediným cílem – vzdělávat Česko v technologiích. Tohle je náš newsletter o dění v komunitě a věcech, které nás baví. Chceš být u zrodu několika skvělých akcí ročně? Máš zájem být v komunitě stejně nadšených lidí, jako jsi ty? Není nic jednoduššího než se přidat do GUGu a stát se členem naší #gugfamily!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat