Motorola Razr 40 Ultra na prvních renderech aktualizováno

Motorola Razr 40 Ultra na prvních renderech [aktualizováno]
2023-05-13T19:30:09+02:00
• 13. 5. 2023

Zdroj: @evleaks (se souhlasem)

Aktualizováno 13. 5.

Motorola má pro letošní rok trochu jiný plán než konkurence. Místo představení dvou rozdílných mobilů s ohebným displejem představí dvě véčka, která se budou lišit výbavou a cenou. Vybavenější Motorola Razr 40 Ultra se ukazuje na uniklých renderech v plné kráse. K dispozici bude ve třech barvách, ale hlavní dominantou nebude ani tak vnitřní ohebný displej, spíše přední zobrazovací panel. Díky němu bude Motorola Razr 40 Ultra vyčnívat, jelikož nabídne největší ve své kategorii.

Fv3tCEWWcBo4W P 4096x4096x Fv3tG40WIAMuOQL 4096x4096x Fv3tf30XsAEloRc 4096x4096x

Zdroj: @evleaks (se souhlasem)

Aktualizováno 26. 4.

Teprve nedávno se objevily trochu konkrétnější informace kolem chystané ohebné novinky Motorola Razr 40 Ultra a již nyní zde máme první render s vnějším displejem. Zdrojem je jako obvykle @evleaks, který má přístup k těmto informacím. Dá se tedy předpokládat, že se díváme na finální podobu. Jak si můžete všimnout, Motorola bude štědrá a nabídne maximální možnou velikost zobrazovacího panelu.

FupdlyHXwAMNTsf 518x610x

Zdroj: @evleaks (se souhlasem)

Původní článek 24. 4.

Minimálně jednu ohebnou novinku pod značkou Motorola mohou přinést už nejbližší týdny. Model s kódovým označením XT2321-1 naposledy prošel testováním v benchmarku Geekbench, který víceméně potvrdil informace z předchozích úniků. Telefon na prodejních pultech bude údajně dostupný jako Razr 40 Ultra a samozřejmě ho výrobce v nabídce umístí do nejvyšších řad.

Prémiová skládačka

Do vnitřní části by se měl dostat 6,7palcový AMOLED displej s Full HD+ rozlišením a 144Hz obnovovací frekvencí. Hardwarovou stránku postaví na osmijádrovém procesoru Snapdragon 8 Gen 1 Plus od Qualcommu a operační paměti RAM o velikosti 8 GB, kterou má doplnit 128GB interní úložiště. Druhá varianta dokonce získá 12GB operační paměť RAM, kde se také určitě bude hodit větší úložiště.

Motorola Razr 40 ultra

Zdroj: Gizmochina (se souhlasem)

Uživatelé uvnitř využijí operační systém Android 13, u kterého nesmí chybět vlastní platforma My UX. Další podrobnosti lze očekávat v nejbližších dnech, což také platí v případě druhého připravovaného modelu. Firma Lenovo pod značkou Motorola v rámci produktové řady Razr přinese cenově dostupného zástupce.

Zařízení o sobě zatím neprozradilo jediný prvek ze seznamu specifikací, i když se alespoň hovoří o tenkém rámečku kolem displeje. Dále na vnitřní straně o menším displeji pro zobrazení základních informací, jako je aktuální čas nebo dva objektivy fotoaparátu s přisvětlovacím LED bleskem.

Zdroje: phonearena.com, gizmochina.com, twitter.com, fonearena.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat