Honor připravuje přírůstek Play 40

Honor připravuje přírůstek Play 40
2023-05-03T11:40:41+02:00
• 3. 5. 2023

Zdroj: HiHonor

Produktovou řadu Play čeká menší oživení ze strany čínského výrobce, za kterým bude stát přímo základní model Play 40. Koncem října loňského roku jsme měli možnost poznat zástupce Play 40 Plus, a pokud firma Honor dodrží rozdíly jako u předchozí generace, tak se můžeme těšit jen na nevýrazné doplnění střední třídy. Očekávaný telefon odhalují teprve první úniky.

Nemastný, neslaný

Zařízení ukryté zatím pod kódovým označením WDY-AN00 o sobě prozrazuje, že do vnitřní části dostane osmijádrový procesor (2,2 GHz) nebo 5 100mAh článek baterie podporující pouze 10W nabíjení. Prvním negativem může být údajná absence slotu pro paměťové microSD karty.

Podle jiných zdrojů ze zahraničí bychom mohli ještě vyhlížet 6,56palcový LCD panel s HD+ rozlišením a 5MPx selfie kamerkou. Zadní část obsadí dva snímače fotoaparátu (13 + 2 MPx), kdežto z boku bude k dispozici snímač otisků prstů. Pro případné zájemce připraví minimálně čtyři paměťové konfigurace postavené na 4/6/8/12GB paměti RAM a 64/128/256GB úložišti.

Nakonec když srovnáme dvojici u poslední generace, tak nejspíš u Play 40 oproti Play 40 Plus uvidíme menší displej, čipovou sadu od Qualcommu či chudší výběr u variant paměti. Bližší podrobnosti určitě přinesou už další dny.

Honor Play 40 2 448x914x Honor Play 40 1 1383x283x

Zdroj: Gizmochina

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat