Apple představil Beats Studio Buds +

Apple představil Beats Studio Buds +
2023-05-18T09:35:12+02:00
• 18. 5. 2023

Beats Studio Buds +; Zdroj: Apple

Líbí se vám produkty od Applu? Chtěli byste takový, který podporuje i ekosystém Android? Tak v případě sluchátek by vás mohla zaujmout novinka Beats Studio Buds +. V podstatě došlo k k jejich tichému uvedení na stránkách společnosti Apple.

Beats Studio Buds +

Novinka spadá do kategorie bezdrátových sluchátek s aktivním potlačením hluku, tedy ANC. Vzhledem k tomu, že je zde výrobcem Apple, asi by moc lidí neočekávalo nějakou širokou podporu právě ekosystému konkurence. I tak se Beats Studio Buds + mohou chlubit například Google Fast Pair pro rychlé párování. Navíc je zde podpora pro Find My Device a Audio Switch. Samozřejmostí je podpora Apple ekosystému, která je rozšířena o podporu Siri. O vše se stará Beats Proprietary Platform.

Beats Studio Buds + 2 1000x338x

Beats Studio Buds +; Zdroj: Apple

Samotná sluchátka mají certifikaci IPX4, ale nevíme, jestli nějakou má samotná krabička. Co se týče zvuku, je zde podpora pro Dolby Atmos a samozřejmě prostorového zvuku známého jako „spatial audio“, kterým se Apple výrazně chlubí. Jako obvykle specifikace nejsou nějak moc detailní, takže například nevíme, jaká konkrétní verze Bluetooth je podporována.

Co se týče nabíjení, je zde k dispozici jen USB C konektor. Bezdrátová technologie zůstala tentokrát strano. Na jedno nabití dokáže celá sestava poskytnou 36 hodin přehrávání hudby, samotná sluchátka vydrží pak 9 hodin. To aspoň uvádí Apple, ale asi se jedná o hodnoty bez zapnutého ANC.

MQLJ3 1000x1000x MQLH3 1000x1000x

Beats Studio Buds +; Zdroj: Apple

Beats Studio Buds + budou dostupná v Česku ve třech barvách (šedá/poloprůhledná, černá, slonovinová) a cena je nastavena na 4 790 Kč. Firma zatím neuvádí přesnou dostupnost, na stránkách se píše, že brzy budou v prodeji.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat