ZTE chystá rozšíření řady Yuanhang

ZTE chystá rozšíření řady Yuanhang
2023-04-11T15:00:14+02:00
• 11. 4. 2023

Zdroj: ZTE

O čínské firmě ZTE už dnes neslýcháme tak často v souvislosti s mobilními novinkami, a proto si ji rádi připomeneme téměř hotovým modelem s názvem Yuanhang 41. Zařízení rozhodně nebude žádným tahounem. Po stránce výbavy nepřekročí hranice střední třídy. K oficiálnímu oznámení by výrobce měl přejít již v následujících dnech.

Cena zahraje prim

Do přední části se postaví 6,52palcový displej, pod kterým poběží osmijádrový čip T760 od Unisoc a vedle něj několik paměťových variant. Baterie s kapacitou 5 000 mAh bude napojena k přítomnému USB-C portu, tím pádem bychom mohli očekávat minimálně 10W nabíjení.

ZTE Yuanhang 41 1114x819x

ZTE Yuanhang 41 | Zdroj: Gizmochina

Záda mají nést jediný objektiv fotoaparátu, a to přesně 13 megapixelový snímač. Díky němu ani přední selfie kamerka nenabídne velký nadstandard. Případní majitelé budou rádi alespoň za 5MPx senzor v klasickém „Waterdrop“ výřezu. Dostupný seznam uzavírá jeden reproduktor, podpora 5G sítí, platforma MyOS 13 postavená na systému Android nebo tři barevné varianty (fialová, modrá, šedá).

Ze čtyř verzí bude základní provedení (4+64 GB) stát zhruba 3 109 Kč a nejnáročnější mohou zvolit kombinaci 8+128 GB za cenu v přepočtu cca 6 221 Kč. Každopádně bližší podrobnosti poznáme v nejbližších dnech.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat