Xiaomi chystá ještě větší model Mix 5

Xiaomi chystá ještě větší model Mix 5
2023-04-29T22:25:37+02:00
• 30. 4. 2023

Zdroj: Xiaomi

Společnost Xiaomi otevírá nedokončenou kapitolu týkající se 5. generace modelu ze série Mix. Zařízení sice bylo v loňském roce z neznámých důvodů stopnuto, ale podle nejnovějších zpráv k jeho oficiálnímu oznámení může dojít už v následujících měsících. Navíc odhalený obrázek nahrává myšlence, že čínský výrobce stihl pochytit několik inspirací u konkurenčního ZTE.

Druhá šance

Za aktuálním únikem stojí populární účet Digital Chat Station na čínské síti Sina Weibo a vyobrazený telefon se velmi výrazně podobá Red Magic 8 Pro, který spatřil světlo světla koncem loňského roku. Tedy zatím alespoň tomu odpovídají zcela přesně umístěné průřezy v rámečku pro anténu. Za pozornost také stojí velmi tenké rámečky kolem displeje nebo přední kamerka na selfie snímky přímo pod zobrazovacím panelem.

Mix 5 690x920x

Zdroj: Gizmochina

Výpis specifikací z nabídky nastavení počítá s 6,73palcovým displejem dosahujícím na rozlišení 3 200 x 1 440 pixelů. O hlavní výkon se postará čipová sada Snapdragon 8 Gen 2 od Qualcommu nebo 12GB operační paměť RAM včetně podpory virtuálního rozšíření na celkových 15 GB. Vše uzavírá předinstalovaný systém Android 13 v rámci platformy MIUI 14 a 4 820mAh článek baterie.

Pokud ještě zajdeme víc do minulosti, tak spekulace mu připisovaly obdivuhodné 200W nabíjení, 48W selfie kamerku a tři snímače fotoaparátu v zadní části (hlavní 50MPx s technologií OIS, ultra-široký 48MPx a 48MPx teleobjektiv). Další podrobnosti lze jistě očekávat zanedlouho.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat