Vivo má v plánech zástupce Y36 4G

Vivo má v plánech zástupce Y36 4G
2023-04-25T11:36:00+02:00
• 25. 4. 2023

Zdroj: Vivo

Čínská společnost Vivo do rozjetého vlaku zanedlouho nasadí další přírůstek v rámci modelové řady Y, která ve většině případů zahrnuje lehce nadprůměrné telefony. To platí i u dnešního zařízení s označením Y36 4G, a to o sobě prozrazuje možné prvky ze seznamu specifikací. Ovšem bližší podoba zůstává pod rouškou tajemství.

Dobře našlápnuto

Firma hodlá do chystané novinky nasadit LCD panel o úhlopříčce 6,8 palce, ale bez blíže upřesněného rozlišení či obnovovací frekvence. Do vnitřní části si cestu najde herně zaměřený procesor Helio G99 od MediaTeku, jemuž především chybí podpora sítí 5. generace.

Následně k 8GB operační paměti RAM přidají navíc možnost virtuálního rozšíření až o dalších 8 GB. Velikost interního úložiště sice ještě neznáme, ale nejvíce by mu slušelo 256GB řešení. Výdrž bude zřejmě udávat 5 000mAh článek baterie s technologií rychlého 44W nabíjení. Milovníky mobilního fotografování má čekat hlavní 50MPx objektiv fotoaparátu v zadní části. Nastavení ostatních senzorů není zatím upřesněno.

Vivo Y55s 5G 1206x723x

Vivo Y55s 5G; Zdroj: Vivo

Podle posledních zpráv dojde k oficiálnímu představení už během příštího měsíce a prodejní cena by se po přepočtu měla pohybovat kolem hranice 5 000 Kč. Nejbližší dny jistě přinesou nové podrobnosti.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat