Ušetřete na TOKIT a Lenovo produktech s kuponovými kódy komerční článek

Ušetřete na TOKIT a Lenovo produktech s kuponovými kódy [komerční článek]
2023-04-18T12:34:39+02:00
• 18. 4. 2023

Pokud jste nároční na vaření a hledáte spolehlivé kuchyňské spotřebiče, máme pro vás několik vynikajících nabídek od značky TOKIT a Lenovo. A s použitím speciálních kuponových kódů můžete i ušetřit!

TOKIT Rice Cooker 1.5L

Tento rýžovar od značky TOKIT vám dokonale uvaří rýži. Má kapacitu 1,5 litru a je ideální pro menší rodiny. S kódem 10HEKKA můžete tento vynikající kuchyňský spotřebič získat za pouhých 50 EUR. Pokud hledáte spolehlivý rýžovar za skvělou cenu, rozhodně byste neměli tuto nabídku minout. Pro více informací klikněte na odkaz.

TOKIT Ultra-thin Induction Cooker

Tento ultratenký indukční sporák je ideální pro ty, kteří hledají moderní a stylový kuchyňský spotřebič. Má mnoho funkcí, které vám umožní vařit rychle a snadno. S kódem 10HEKKA můžete získat tento skvělý sporák za pouhých 88 EUR. Pro více informací klikněte na odkaz.

TOKIT Ultra-thin Induction Cooker

joyami Dual Air Fryer Oilless Cooker

Tento olejový fritovací hrnec od značky joyami je ideální pro ty, kteří chtějí připravovat zdravější jídla. S tímto spotřebičem můžete připravovat jídla bez použití oleje a tuků. S kuponovým kódem JMAFR můžete tento skvělý kuchyňský spotřebič získat za 161,38 EUR. Pokud hledáte zdravější alternativu klasického fritování, určitě byste měli tuto nabídku zvážit. Pro více informací klikněte na odkaz.

joyami Dual Air

Lenovo GM2 Pro

Sluchátka od značky Lenovo vám umožní poslouchat hudbu s vynikající kvalitou zvuku. S kódem HEKKA10OFF můžete získat tento skvělý set za pouhých 21 EUR. Lenovo GM2 Pro Original 5.3 Earphone jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a mají ergonomický design, který zaručuje pohodlné nošení. Pokud hledáte sluchátka s vynikající kvalitou zvuku za výhodnou cenu, zakoupit si tento model můžete na tomto odkazu.

Lenovo LP8 Pro

Další skvělou nabídkou od značky Lenovo jsou sluchátka LP8 Pro. S kódem HEKKA10OFF je můžete získat za pouhých 22 EUR. Tyto sluchátka mají výkonný reproduktor, který poskytuje vynikající kvalitu zvuku a jsou ideální pro poslech hudby, podcastů a audioknih. Více informací o Lenovo LP8 Pro najdete na tomto odkazu.

Lenovo LP8 Pro

Nezapomeňte však, že tyto nabídky jsou časově omezené, takže neváhejte příliš dlouho a nakupujte třeba ještě dnes.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat