WhatsApp pro iPhone nyní umožní vytvářet nálepky z vašich fotografií a obrázků

WhatsApp pro iPhone nyní umožní vytvářet nálepky z vašich fotografií a obrázků
2023-03-07T09:34:28+02:00
• 7. 3. 2023

Zdroj: Dotekománie

Podpor nálepek v chatech v aplikaci WhatsApp zatím stále chybí. Nálepky bylo sice možné do aplikace importovat, ale bylo k tomu zapotřebí aplikací třetích stran. Nyní se situace mění a aplikace WhatsApp pro iOS částečnou podporu pro nálepky získává. Má to ale stále háček.

Nyní si můžete v aplikaci WhatsApp pro iOS vytvořit libovolnou nálepku

WhatsApp stále nenabídne takovou podporu nálepek, jakou má například konkurenční platforma Telegram. Web WABetaInfo informoval, že se v poslední aktualizaci WhatsApp pro iOS objevila nová funkce, která umožní si vytvářet nálepky díky funkci, která je obsažena přímo v systému iOS 16. Ten umožňuje vyjmout jakýkoliv objekt ze fotografie a přenést ho do jiné aplikace. Co je potřeba udělat? Stačí vybrat fotku z galerie a vybrat z ní nějaký objekt. Jakmile se tento objekt označí, je možné jej přetáhnout do chatu aplikace WhatsApp.

WA STICKER MAKER TOOL IOS scaled 2366x2560x

Zdroj: WABetaInfo

Jakmile toto provedeme, aplikace WhatsApp se nás zeptá, zdali chceme tento objekt změnit na nálepku. Jakmile zprávu s nálepkou odešleme ta následně zůstane v naší sbírce nálepek v aplikaci. Objekt, který chceme převést na nálepku, můžeme vybrat jak z pořízené fotografie, tak i z libovolného obrázku uloženého ve fotogalerii. Je však potřeba upozornit na to, že je tato funkce dostupná tehdy, máte-li v telefonu nainstalovaný systém iOS 16 a vyšší. U nižších verzí tedy nebude fungovat. Funkce je dostupná v poslední aktualizaci WhatsApp, která je dostupná v App Store.

Poznámka: I přes to, že máme nainstalovanou verzi 23.3.77 a pokusili jsme se objekt do aplikace přetáhnout, nedošlo k převedení na nálepku, ale objekt byl do chatu vložen jako jakýkoliv jiný obrázek. Zdá se tedy, že funkce zatím není k dispozici pro všechny.

Zdroj: 9to5mac.com

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat